Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ismer valaki valami jó fantasy...

Ortin kérdése:

Ismer valaki valami jó fantasy regényt?

Figyelt kérdés

2012. márc. 19. 21:15
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
xD
2012. ápr. 14. 23:19
 22/27 anonim ***** válasza:
77%

Ha már humor: Percy Jackson és az olimposziak (Rick Riordan), és Bartimeus trilógia!!!!(én nevetve olvastam végig a könyvet... majdnem)

Amúgy nagyon jók még: Eragon 1-3(a 4 még nincs lefordítva), Égvilág, DragonLance, Lidércálmok iskolája (leginkább a Harry Potter-hez tudnám hasonlítani), Darren Shan könyvei (az összes nagyon jó, bár csak akkor, ha szereted a horrort), Gyűrűk Ura, Wardstone krónikát (nekem hihetetlenül tetszett, kár, hogy még csak 3 részét fordították le...), Szeptimusz sorozat

Most csak ennyi jutott eszembe... remélem segítettem :)

2012. ápr. 14. 23:33
 23/27 anonim ***** válasza:
51%
Ha humorosra vágysz, én még ki tudnám egészíteni Leslie L. Lawrence könyveivel. Az ezen a néven megjelentetett regényei tele vannak mitológiával és humorral. Nagyon jól ír, szinte letehetetlen!
2012. ápr. 15. 09:52
 24/27 A kérdező kommentje:
kösz :D
2012. ápr. 15. 15:50
 25/27 anonim ***** válasza:
Warhammer: Gokter és Felix regények (eddig 12 jeletn meg magyarul)
2012. ápr. 22. 22:21
 26/27 anonim ***** válasza:

Én még nagyon szeretem a Malazai Bukottakat is.

Hosszú és szerteágazó (nagyobb, mint a Jég és tűz dala), nagyon bonyolult világ és történet, de nekem átjött.

Aztán ott van még a Robert Jordan Idő kereke sorozat, Raymond E. Feist Résháború sorozata, Ursula K. Le Guin Szigetvilág történetei, Wayne Chapman, Raoul Renier és a többiek MAGUS (és azon kívüli) regényei és novellái amik szerintem még eléggé meghatározóak az előbbzőek mellett fantasy vonalon.

Amit az előttem válaszolók írtak, magam is ajánlom.

2012. ápr. 23. 09:01
 27/27 anonim ***** válasza:
Hát ha humor,akkor ajánlanám a Bartimaeus könyveket Jonathan Stroudtól
2012. aug. 8. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!