Kinek mi a kedvenc mangája? Miért éppen az? Mi fogott meg benne?
Lovely Complex, mert vicces, romantikus, és nagyon jó:)
(Mondjuk az az egyetlen amit olvastam)
A kötekedőnek üzenem:
Olvastál te már mangát egyáltalán? Mert ha nem, akkor nem kellene ítélkezni, ha meg igen, kíváncsi lennék mit, vagy hogy mi alapján/ mi okból kifolyólag tetted ezt a megállapítást. Én ugyanis nem látom be, hogy miért lenne butító egy jó rajzokkal illusztrált nagyrészt párbeszédekből álló könyv (azaz képregény, manga). Kifejtenéd?
-Kimi ni todoke
Legnagyobb kedvencem, mert ártatlan, aranyos, kedves, bájos és varázslatos a hangulata. Nagyon romantikus, és igazán édes a szerelmi szál... Imádom a karaktereket, szinte mindegyik nagyon szerethető. + a rajzolása is gyönyörű... :) (Az első kötet van meg angolul, de mindet olvastam online)
-The Wallflower
Nagyon vicces és baromi jó hangulata van :D Bár nem a leggyönyörűbb a rajzolása, igazán élvezhető! A romantikus szál pedig édes. Kicsit perverz, kicsit durva, de egyszerre kedves is. Bírom a karaktereket, belegondolva szinte az összeset! Nem gondoltam volna, hogy szeretni fogom, de aztán mégis megimádtam!
(Sajnos egyik kötet sincs meg...)
Aztán jó még (hasonló stílusú):
Lovely Complex, Special A, Ouran HighSchool Host Club.
Nekem megvan még a High School Debut első 5 kötete, így erről tudok véleményt mondani... Hasonló stílusú, mint az előzőek, egyszerű shoujo. Szeretem, bár nem kedvencem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!