Kedvenc Harry Potter szereplő?
nekem sok van, akikből nem tudok választani. :DD
Weasley ikrek. Ginny. Piton - a második kérdésre: első pillanattól kezdve imádom ;) - Lucius, Draco. Bellatrix.
Inkább "gonosz" párti vagyok. :D
Egyértelműen Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore!!! :D
21f
Ron, az ikrek, Draco Malfoy.
Én az elején utáltam Pitont, de a hetedik rész elolvasása után megváltozott a véleményem. Érdekes személyiségnek tartom.
Sirius :)
Pitont különösebben nem kedvelem, de nem is utálom. Érdekes karakternek tartom. Tetszett a kettőssége, meg az, hogy csak a 7. könyv végén derült ki, hogy valójában hova is tartozik. És örültem, hogy végig a jó oldalon állt. :)
Dumbledore, James, Fred, Draco, Luna, Remus, Bill, Fleur, Narcissa (Hiba a tervben) és Dudley (Dursleyék döntenek)
Pitont valamiért sosem tudtam megszeretni, de az utolsó jelenete az egyik legjobb rész az összes könyvben.
Nekem Harry, Ron, Hermione, Draco, Crak, Monstro, McGalagony, Dumbledore, Luna, Wood, Fred és George Weasley, Ginny, Dobby
Piton elég megtévesztő pl. az első részben Mógus bűvöli meg Harry seprűjét, és nem Piton, pedig végig azt hitték, hogy ő az. Túl komoly. Láttátok valaha mosolyogni? Attól függetlenül szeretem, mint minden szereplőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!