Kinek mi a kedvenc mangája? Miért éppen az? Mi fogott meg benne?
Köszi mindenkinek,kivétel az utolsó előttinek,akin meglátszik az értelmi szintje.
Mégis miért butítana? Tudod én szinte még egy könyvet sem olvastam kedvtelésből,de le merem fogadni,hogy mégis nagyobb a szókincsem,és a fantáziám,mint neked!
Van pár kedvencem ^^
Nekem nagyon bejött az Élni, tetszett a témája meg a komoly, feszült hangulata, a rajzolása meg valami fenomenális.
A Kuroshitsuji is nagyon jó (megvan az első két kötet angolul ^^) imádom a szereplőket, mind nagyon szerethetőek. A komoly és a vicces részek is egyaránt fantasztikusak.
Death Note is kedvenc, természetesen. A DN-t mindenki szereti :D Nincs még egy ilyen elképesztő témájú manga.
Ami még tetszett, az a Grimm mesék manga. xD Ez egyszerűen beteg, hihetetlen, hogy mennyire átforgatták az eredeti történeteket.
Chrno Crusade-ből még csak az első 3 kötetet olvastam, de nagyon tetszik, imádom Chrno és Rosette kapcsolatát.
Kérdező, Neked mi a kedvenced? :)
Köszi! :D
Konkrétan nincs kedvencem,a Hellsing első két része van meg magyarul,de bírom a Death Note-ot is,meg a High School of the dead-ot is. :) Az animéket jobban szeretem,mangkát majd rajzolni szeretnék,van egy elég jónak ígérkező sztorim,csak még pár rész elég homályos benne,illetve nem tudom a szereplők kinézetét sem. :S Illetve a rajztudásom most fejlesztem :D
Hellsing! :D Waaa, hogy hagyhattam ki? :D Az is frenetikus, Hirano Kohta-nak nagyon beteg agya van. xD Imádom a 'Luke és Jan vidám műsora' utómangákat. xD
OFF: Sok sikert a mangádhoz! :) Én is szoktam rajzolgatni, meg sztorim is van, amit szeretnék egy ideje megvalósítani, de hát a rajztudásom hagy némi kívánni valót maga után. XD
Szia! :)
Köszi szépen! :D
Amúgy nekem is a rajztudásom gátol meg legtöbbször,csak most már a történetbe én magam is kezdek belekavarodni xD
Meg most már olyan mindenféle.
Először Tim Burton stílusú Higurashi no Naku Koro Ni-t akartam,aztán krimit,aztán sci-fi,és fantasyt,bár az utóbbi kettő alapból benne lenne ,most meg már Lovecraft is lesz benne mostani terveim szerint. És rengeteg vér,brutalitás,és robotok,lovagok,csatamágusok,fejvadászok,tolvajok,meg démonvadász szervezetek,meg minden amit csak el bírsz képzelni,démonokról,meg azok kiűzéséről(mert azok némelyike meg tudja szállni az embert), már nem is beszélve,akárcsak a dark-fantasy-feelingről xD
Írnék tartalmat is,de hirtelen nem tudok,mert rengeteg külön szál van benne,akárcsak főhős,és főgonosz,így hát nem tudok xD És az a rengeteg külön szál majd szépen lassan összekapcsolódik,bármennyire is lesz zavaros első ránézésre az egész. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!