Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerinted mi lesz a Szent...

Ilovecortez.*-* kérdése:

Szerinted mi lesz a Szent Johanna Gimi 7-ben Reniékkel?

Figyelt kérdés
És Virággal és Ricsivel? Már olyan rég együtt vannak és olyan aranyosak, nem szeretném, ha szétmennének. :(
2012. márc. 1. 18:24
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
100%

én szoktam nézni pár szent johanna gimi honlapot. volt valami unsand vagy mi a szösz. és itt pár dolgot el árult leiner laura a 7-ről. gondoltam bemásolom:)másolom:

Aki lemaradt volna Ustream-ról! :))

-November 4 körülre tervezi Laura a következő találkozót!

-Aki még nem hallotta, a nagy bejelentés az volt, hogy meg fog jelenni egy Szjg kalauz, amiben háttér információk lesznek, a szereplőkről is, és mindenféle extrákról, mint pl. elvetett borítóötletek, Reni szüleinek neve...és még sok már információ. A szereplőket ábrázoló rajzok Laura elképzelései alapján lesznek megrajzolva. Kb. 250 oldalas lesz!

-A 7. rész Augusztus végén, Szeptember elején jelenik meg.

-Elárulta nekünk Laura a 7. részről, hogy az egyik pár szakítani fog, és már nem is fognak összejönni...

-A 8. végéig ki fog derülni minden fontos dolog...mint pl. gesztenyepüré, karaoke.

-Laurának van aranyhala! :)

-Lesz új szereplő a 7. részben.

-A 7.rész vastagabb lesz a 6-nál.

-Dorián már nem fog visszatérni, és Viki sem nagyon.

-Cortez szülei lehet hogy fognak szerepelni, lehet hogy nem...meglepetés. :D

-A 7. rész borítója lesz eddig a legszebb.

-A következő részekben sok dolog ki fog derülni Cortezről.

-Laura első könyve a Remek, aminek a második rész, Ez is Remek.

-Laura Twitter oldala twitter.com/leinerlaura :))

Volt pár találgatás, mármint párbeszéd mint itt ezen az oldalon, onnan másoltam ki ez az izét erről az oldalrol (itt több infó is van, ez az egyik legjobb szjg-s oldal) : [link] nézzétek meg érdemes ;)

2012. jún. 15. 20:42
 32/54 helga8071 válasza:

Szerintem meg Flóra(Flöra) és Jacques fog szétmenni...

Inkább mint a többiek.

2012. júl. 9. 12:08
 33/54 anonim ***** válasza:
22-23-24 én jelenik meg a 7.:)
2012. júl. 9. 12:19
 34/54 anonim válasza:
Szerintem ha Cortez szülei szerepelni fognak, azt úgy tudom elképzelni, hogy jönnek megnézni Cortez szalagavatóját és akkor mutatja be Renit. Amúgy nem tudom miért de az a megérzésem hogy Reni és Cortez fog szakítani, és én ennek egyáltalán nem örülök:(
2012. júl. 10. 18:23
 35/54 anonim válasza:
Azt nem tom hogy kikfognak szakítani de lehet hogy még a szalagavató elött összeveszik .c meg ren mondjuk azon hgy c nem szól hogy jönnek a szülei és befogja nekik mutatni rent és majd a szalagavatón c megcsókolja mindenki elött rent mert elájul attól hogy milyen jól néz ki
2012. júl. 10. 18:49
 36/54 KikKira válasza:
Annyit már nem kell várni,hogy kiderüljön kik fognak szakítani.Augusztus 27-én az ország minden pontján kapható lesz a könyv.
2012. júl. 10. 20:35
 37/54 anonim válasza:
Fuuu nem sejtek jót..holnap péntek 13 és akkor írják ki az SZJG 7. alcímét, én szerintem tuti hogy Reni és Cortez szakítanak! nem tudom miért de valahogy ezt érzem :( a kapcsolatuk nem fogja túlélni a nyarat
2012. júl. 12. 19:56
 38/54 LDorii ***** válasza:

Nos, az alcím a: Szent Johanna Gimi 7- Útvesztő.

Nem sok jót ígér... :/

2012. júl. 13. 09:25
 39/54 LDorii ***** válasza:
Amúgy Laura azt írta valamikor valahol, hogy Viki, se Dorián nem fog már bekavarni... Nekem valamiért az naz alternatíva ugrik be mindig, ha az SZJG 7-re gondolok, hogy Szeptember 1, "Wííí, reggel látom Cortezt", kilép az ajtón, aztán Cortez stílust váltott, és vmi afrikai kinézete van. :'D Deee ez úgyse fog megtörténni, Cortezt mi így szeretjük. :D
2012. júl. 13. 09:32
 40/54 M. Sarolta válasza:
És ha Kinga húga, Kitti kavar be? Szerintem sokkal valószínűbb, mint hogy Gomba visszatér :P Én sem a Virág&Ricsi, vagy Reni&Cortez szakítást sem hiszem. Inkább Zsolti, meg Kinga. És ez lehet olyan hatással lesz Kingára hogy kevésbé lesz maximalista, ami mondjuk érettségi előtt nem olyan jó..
2012. júl. 13. 11:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!