Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ki rendelte meg a libriből a...

Ki rendelte meg a libriből a Szent Johanna Gimi 6-ot?

Figyelt kérdés
Én hétfőn megrendeltem, akkor még előrendelésben, de kedden kellett megjelennie, viszont a libri oldalán még mindig az van kiírva, hogy előrendelhető..másnak sem hozták még?
2012. márc. 1. 16:36
 1/6 ilovecortez.*-* ***** válasza:

Érdekes.. én Bookline-ról rendeltem a megjelenés napján, másnap délelőtt már megjött, pedig vidéki vagyok..

Semmi e-mailt nem kaptál róla, hogy mi a max idő, mire kiviszik..?

2012. márc. 1. 18:06
 2/6 A kérdező kommentje:
csak a rendelés visszaigazolását küldték...meg hogy előrendelhető ezért időpont nincsen...visszamondani meg nem tudom...
2012. márc. 1. 18:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is így jártam,pedig én nem is előrendelésben voltam. Három nappal a megjelenés után rendeltem. Egyszer voltak nálunk,csak nem voltam otthon,utána meg nem akarták kihozni. Végül egy hét után kihozták.
2012. márc. 15. 17:38
 4/6 Rentai ***** válasza:
Én
2012. márc. 15. 19:51
 5/6 Rentai ***** válasza:
és meg is kaptam
2012. márc. 15. 19:52
 6/6 Szuszu *.* válasza:
én onnan rendeltem pont úgy mint te és 2 nap múlva meghozták pedig még mindig az volt kiírva h előrendelhető :)
2012. márc. 18. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!