Szent johanna gimi 6?
Figyelt kérdés
Nemtudtam sajnos menni dedikálásra, ezért előrendeltük tehát csak 28-án vehetem meg. Arra lennék kiváncsi hogy aki már olvasta milyen lesz a könyv?? Jobb lesz az edigieknél? Nem írjátok le hogy mi történik, csak azt h eseménydús lesz e és h jobb lesz e az eddigieknél, meg h romantikus lesz e vagy vicces meg ilyenek. Előre is köszönööm!! .D2012. febr. 26. 14:37
1/14 anonim válasza:
Lesznek benne romantikus részek, a humor vonal a megszokott. Eseménydús, sok minden történik, sok minden változik, új karakter is megjelenik. Van, aki azt mondja, hogy eddig ez a legjobb kötet, de ezt nem lehet egyértelműen eldönteni, mert mindenki máshogy ítéli meg.
Előre is jó olvasást hozzá! :)
2/14 A kérdező kommentje:
köszönöööm! :) De azért Reni és Cortez nem szakítanak ugye??
2012. febr. 26. 16:37
3/14 S.*-* válasza:
A könyv nagyon jó. Nekem 2 nap volt. ;)
Nagyon érdekes a történet,és majdnem vidám az egész. :D
Igen, nagyon eseménydús lesz. Váratlan vendég,mélypont a kapcsolatokban.. stb. :)
Mindenképpen érdemes elolvasni. *.*
5/14 anonim válasza:
IMÁÁÁDOOMM! Egyszerűen imádoom!Ez a legjobb!
Dehogy szakítanak! Tele lesz romantikus jelenetekkel, nagyon jó nekem is két napba telt kiolvasni.És hát Cortez. <3 !!!!
Máday hozza a formáját, Dave pedig becsajozik...
6/14 anonim válasza:
Becsajozik? Jézusom:D:D Én is kivi vagyok.
7/14 anonim válasza:
ki az új szereplő? már elolvastam, de nem ugrik be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!