Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerinted mi lesz a Szent...

Ilovecortez.*-* kérdése:

Szerinted mi lesz a Szent Johanna Gimi 7-ben Reniékkel?

Figyelt kérdés
És Virággal és Ricsivel? Már olyan rég együtt vannak és olyan aranyosak, nem szeretném, ha szétmennének. :(
2012. márc. 1. 18:24
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
Mindenki ilyen butácska, vagy senkinek sem tűnt fel, hogy ők a FŐ páros (Reni és Cortez) és tuti nem fognak szétmenni? Ez a péntek 13as csaj elég paranoiás, már bocs:D Szerintem Virág és Ricsi fognak szakítani..
2012. júl. 13. 18:05
 42/54 anonim válasza:

A hat volt az utolsó boldog rész, sajnálom.

Lehet, hogy nagyon összefognak veszni, de az tuti, hogy ez az utolsó két rész már nem lesz annyira hepi...

2012. júl. 14. 10:01
 43/54 anonim válasza:
Szerintem Reniék azért csaknem szakítanak, de Virágot és Ricsit se tudom elképzelni,hogy szakítsanak. Húú nagyon izgulook már!
2012. júl. 14. 16:38
 44/54 anonim ***** válasza:
Reni és Cortez nem fog szakítani!!! A két főszereplő.. Leiner Laura nagyon is jó tudja, hogy mit szeretnének az olvasók.. ne nézzétek hülyének:)) Lehet lesznek hullámvölgyeik, de szakítani?? na azt nem fognak. A végének amúgy is happy end-nek kell lennie.
2012. júl. 14. 16:54
 45/54 anonim ***** válasza:
Ja és arra, hogy Cortez megkéri Reni kezét már én is gondoltam. :)
2012. júl. 15. 18:02
 46/54 anonim válasza:
Az is lehet, hogy vissza jön Arnold._.
2012. júl. 17. 00:47
 47/54 anonim ***** válasza:

én a szalagavatót így képzelem el:

Reni anyukálya vesz ruhát és reni sokaja. c jön érte és mikor kinyittya az ajtót c-nek eláll a szava. bemmennek a suliba, ott várnak a többiek és virág elkezd visítani, kinga csak annyit mond végre valami stílusos göncöt vettél, Ricsi annyit mond szép vagy ren. bemennek mulatnak, mindenki elmegy a garázsba (reni szülei megengette hogy maradhat éjfélig vagy hajnali 1-ig) és épp telihold vam és mindenki kimegy és mindenki megcsokollya a másikat.

de akár az is lehet hogy kingával veszi meg reni a ruhát meg virággal, és az is lehet hogy arnold épp a szalagavatóra jön el és azt láttya hogy épp csókolozik reni és c.

2012. júl. 24. 14:10
 48/54 anonim ***** válasza:

én olyat hallottam,hogy,Andris vagy Robi vagy Gábor tolószékes lesz.:|

meg hogy 'Arnold csillaga felragyog...'...

:// ><

2012. aug. 3. 20:28
 49/54 anonim ***** válasza:
már meg bocsáslara king de ezek ... az halottam egy másik web hejen hogy a hatodik kötet az utolsó boldogabb kötet, és kiderül hogy miért járt vikivel c. szerintem nem hepy a vége
2012. aug. 12. 15:18
 50/54 anonim ***** válasza:

Tudom,azóta Laura is megcáfolta a kerekesszékest.:DDD

valami beteg agyszüleménye volt.:DDD

az Arnoldos dologban pedig REMÉNYkedem,hogy nem igaz.:|

igen,a 6 volt az utolsó boldog rész.:)TELJESEN boldog.;)

2012. aug. 13. 13:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!