szerintem mivel Laura (az író)azt mondta hogy már nem lesznek ilyen boldogak a részek akkor szerintem inkább arra gondolt hogy mivel végzősök ezért kicsit szomorú hangulata lesz meg talán Cortezék összevesznek de biztos kibékülnek :))
2012. márc. 17. 17:37
12/54 anonim válasza:
szerintem Reniék nem fognak.....de tuti lesz valami izgis mert valahogy bonyolítani kell a dolgokat....
2012. márc. 26. 16:32
13/54 ochomacho10 válasza:
Már nagyon várom.Szerintem lesz benn új szereplő aki felborítja az eseményeket!LEgjobb könyv azt biztos
2012. ápr. 1. 14:45
14/54 anonim válasza:
Szerintem arnoldal is lesz valami nem csak Vikivel. ÉS remélem Cortez féltékeny lesz Renire, mongyuk az egyik fiu barágya miatt!!!! És Cortez lehetne egy kicsit romantikusabb meg a jelenetek.Úgy értem a 6-ban van hogy állandoan átmegy Renihez Cortez és beszélgetnek meg csokoloznak de Cortez állandoan vigyorog meg mit tom' én.Szerintem Ricsi és Virág között is lesz valami negatív ! Alig várom hogy megjelenjen a 7!!!!!!!!!!
én már arra is gondoltam hogy Cortez megkéri a kezét Reninek:)
2012. ápr. 17. 18:44
15/54 anonim válasza:
Hu milyen durva lenne: Viki És Arnold...
2012. ápr. 17. 20:43
16/54 anonim válasza:
tényleg!!!!!!!!! Lehet hogy összefog Viki és Arnold Reni ellen...Meg mongyuk Kinga huga is "Cortez-imádom" lány lesz, és akkor Renit gyülölni fogja... Tök jó lenne ha a farsang már reneszánsz lenne és ebbe Cortez keze lenne... Meg a balagosoknak van az a báljuk remélem azt nagyon romantikus lesz... Nagyon jó lenne ha a bálokon (ügye van nagyonszép báli ruhák) Cortez lélegzete elakadna amikor meglátja Renit =D Szerintem ha benne lesz a könyvbe ez a bálos dolog nagyon jól fogja leírni Leiner Laura... De komolyan nagyon bele élem magam ebbe a bálba, képzeljétek el ahogy Cortez meglátja Renit a gyönyönyű ruhába... <3 <3
2012. ápr. 23. 17:50
17/54 ochomacho10 válasza:
Szalagavató az a bál;))):D:D Augusztusban jelenik meg igaz??:D:D első leszek a könyvesboltban az tutkó:D:DD Szerintem Reni és COrtez között tuti lesz sok vita lehet még szakítani is fognak majd újra összejönnek. Az érettségire kiváncsi vagyok meg hogy ki hova megy miután elválnak útjaik:(((
2012. ápr. 23. 21:07
18/54 anonim válasza:
Szerintem tök jó lenne, ha Arnold is összejönne valakivel, de az tuti, nem Viki lesz, ő az a punk fajta... Hát nem is tudom, majd kiderül, de már úgy várom :D
2012. ápr. 25. 15:29
19/54 anonim válasza:
Szerintem nem vesznek össze! De Dave és a többi fiú is lehet hogy járni fog vkivel. Szerintem és a barátnőm szerint is lesznek durvább részek. De már nagyon várom!
Na igen,arra bagyok nagyon kíváncsi,hogy mi lesz Vikivel,Arnolddal és hogy mi lesz nyáron...hogy Arnold tényleg el megy-e a könyvesboltba,hogy Ricsiék csinálnak-e ebből balhét és akkor ott van az a sok 'mi lenne ha...' kérdés...emiatt várom a nyár végét...:(
De mikor megjelenik azután kezdődik a suli is:((
De egy dolog fix....ha kilencedikes leszek,újra el fogom olvasni,az egészet(addigra bőven megjelenne,a 13-is xddÚÚÚÚGY JÁRNÉK A SZENT JOHANNA GIMIBE!!!*--* nemtusom ki hogy van vele,de én beleszerettem Zsoltiba,Ricsibe,és Cortezba:DD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!