Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerinted mi lesz a Szent...

Ilovecortez.*-* kérdése:

Szerinted mi lesz a Szent Johanna Gimi 7-ben Reniékkel?

Figyelt kérdés
És Virággal és Ricsivel? Már olyan rég együtt vannak és olyan aranyosak, nem szeretném, ha szétmennének. :(
2012. márc. 1. 18:24
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
Én arra gondoltam h v.ki bekavar pl viki és szétmennek de a szalagavaton újra össze :) mi lessz velem a szent johanna gimi nélkül? Olyan jó lenne ha lenne folytatás a 8 után :'( ajj már. No comment
2012. máj. 3. 15:03
 22/54 anonim ***** válasza:

Szerintem Arnold Justinnal fog összejönni.

Azzal akivel Reni cserediákos volt! :)

Úú már nagyon várom. De remélem az utolsó kötetbe leírja mennek e egyetemre, összejönnek a Reniék, meg stb.

Jaj mi lesz velünk Augusztusig? :S

2012. máj. 3. 15:39
 23/54 anonim ***** válasza:

A Cortez nagymamája is mondta: "Cortezt még sosem láttam ilyen boldognak eddig és ez miattadvan. Csak négy ember számít neki: Nagyszülei, Ricsi, és te"

Mindig kiognak békülni <3

2012. máj. 4. 22:30
 24/54 anonim ***** válasza:
AUGUSTUSIG?????? Abba bele halok!
2012. máj. 22. 14:27
 25/54 anonim ***** válasza:
Ajajj. Laura az 1.SZJG Találkozon mondta h a 7-ban nagy szakítás lesz.:(((((
2012. máj. 22. 19:24
 26/54 Esztibaba99 ***** válasza:
Mit fogok csinálni agusztusig???? ez nem ér !!!! de szerintem az durva lenne ha Arnold visszajönne, milyen balhé lenne belőle!!!! Viki is biztos be fog kavarni és lesz vmi nagyobb balhé, lehet hogy a meddig Reni és Cortez szétmennek Reni összejön Arnoldal!! az durva lenne, de remélem h nem!! és azt nem értem h Kinga miért moindta a Corteznek a 6. könyv végén (mikor búcsúzkodnak) hogy idézem:,,Okosan". ezt nem értem :)
2012. máj. 30. 14:05
 27/54 Esztibaba99 ***** válasza:
1. variáció:Szerintem az is lehetséges hogy amikor Reni dolgozik és ott vannak Ricsiék akkor Arnold vmivel bekavar. 2. variáció:Az is lehet h Reni nyáron a könyvesboltba összeismerkedik valami sráccal és a pasi beleszeret Renibe miközbe Reni csak barátkozni akar, de a srác nem száll le róla, ezért Cortez amikor hazajön azt hiszi h Reni összejött a sráccal és féltékeny lesz, és lehet hogy Reni erre mind gondol ezért a sráccal titokban tart kapcsolatot amitől Cortez totál kiakad mert nem tudja h akkor most mi van. Ebből következik h elkezd kutatni, figyeli Renit és ezért összevesznek és szakítanak.Reni összejön a sráccal amit senki nem néz jó szemmel.De a végén Reni dobja a palit és újra összejön Cortezzel. És minden jó, ha a vége jó!! :) 3. variáció:Viki bekevar valamivel mondjuk ráken vmit Cortezre vagy Renire és ezért ki rúgják valamelyiküket a suliból.4. variáció:Gomba valahogy megtudja h Cortez elmegy nyárra és elkezd megint nyomulni Renire és amikor Cortez ezt megtudja hazarepül és beveri Gomba képét!! :)
2012. jún. 10. 16:35
 28/54 anonim ***** válasza:

Neeeeem!Nem-nem....nem! nemnemésnem!!

Laur azt mondta,valakik szakítani fognak....és ha azok a 'valakik szakítanak,többé már nem jönnek össze...:cc

amugy tetszenek az elképzeléseid ccc:

2012. jún. 11. 18:21
 29/54 Esztibaba99 ***** válasza:

1 Szerintem még az is lehet hogy Virág és Ricsi összevesznek vmin és senki nem tudja h min és akkor minden olyan lesz mint régen mikor még nem jártak. 2.Mi van ha Viki pl: stílust vált és már nem lesz punk hanem emós vagy könyvmoly, bár ez nem valószínű de lehetséges.3. Mi van ha amikor Arnold visszamegy nyárra Pestre akkor teljesen megváltozva (új ruha,stílus,haj) és teljesen rányomul Renire amitől Ricsi kiborul és beszél Cortezzel, mire Cortez hazautazik és elbeszélgetnek mint 10-dikben de most azzal a különbséggel h elkezdenek verekedni és eldurvul a dolog és kihívják a rendőrséget!! Az negyon durva lenne!!

De remélem nem nagyon hogy vmi baj legyen!! :(

2012. jún. 13. 20:07
 30/54 anonim ***** válasza:
Úgy várom én is:) Állandóan azon jár az agyam,mi lesz...
2012. jún. 14. 11:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!