Melyek a legjobb Vörös pöttyös könyvek?
Figyelt kérdés
Ha lehet,véleményt is kérnék!...Imádok olvasni és a kedvenceim a Vörös pöttyös könyvek...most újakat szeretnék venni,de nem tudok dönteni...:/ nektek melyik tetszett a legjobban és miért? (a Twilight Saga,a 13 okom volt és az Éjbéli bál már megvan :))..előre is köszönöm! :)))2012. febr. 9. 15:30
31/32 anonim válasza:
Én Stephanie Perkins Anna és a francia csókját javasolnám. Az utóbbi időben egyre kevesebbet olvastam, de ez a könyv újra megszeretette velem az olvasást, ráadásul le sem bírtam tenni :)
32/32 anonim válasza:
Nekem a Twilight és a Touch tetszett negyon. És LOL könyvek közül a Cinder és Ella
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!