Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyek a legjobb Vörös pöttyös...

Melyek a legjobb Vörös pöttyös könyvek?

Figyelt kérdés
Ha lehet,véleményt is kérnék!...Imádok olvasni és a kedvenceim a Vörös pöttyös könyvek...most újakat szeretnék venni,de nem tudok dönteni...:/ nektek melyik tetszett a legjobban és miért? (a Twilight Saga,a 13 okom volt és az Éjbéli bál már megvan :))..előre is köszönöm! :)))
2012. febr. 9. 15:30
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Nem minden Vörös Pöttyös feltétlenül jó, hogyha többszáz könyv van a hátad mögött, már máshogy szűröd a dolgokat, és esetleg borzasztónak találsz olyasmit, ami más szerint az irodalom csúcsa.

Eddig egyetlen Vörös Pöttyös nyerte meg a tetszésem - pedig többet is olvastam -, és ez az Időtlen szerelem trilógia volt.

Meg természetesen a Rómeó és Júlia (ebből is van VP kiadás).

2013. jan. 10. 09:09
 22/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ! :) Most éppen A végzet ereklyéit kezdtem el Cassie Clare-től és valami fantasztikus. :)
2013. jan. 10. 11:50
 23/32 Timi124 válasza:
Nekem nagyon tetszett a Leszármazottak nagyon jó könyv de még a csitt csitt-et is sokan dicsérik
2013. jan. 10. 15:31
 24/32 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszett az Időtlen szerelem trilógia azért mert igazából nem a szerelemről szól, hanem az időutazásról, valamint a Gemma Doyle sorozat
2013. okt. 29. 13:31
 25/32 anonim válasza:
Szia! Én is egyetértek abban,hogy Alyson Noél-tól szuper klassz az Evermore-sorozat!!! De ajánlanám még Cassandra Clare-től a Pokoli szerkezetek-sorozatot,ha bírod az izgalmat! :)
2014. márc. 8. 22:04
 26/32 anonim válasza:
Szia! Nem tudom hogy meg aktualis e, de en imadtam(imadom) az iron fey sorozatot Julie Kagawa-tol: Vaskiraly, Vashercegno... asszem csak ez a ketto van meg magyarul, pedig uuuugggyyyy imadom:) <3 tervezem h a tobbi reszet majd angolul elolvasom, de arra meg egy kicsit erositenem kell:)
2014. okt. 13. 21:48
 27/32 anonim ***** válasza:
Jus Accardo: Touch - Érintés. Imádom :) ha még aktuális
2014. dec. 3. 15:52
 28/32 anonim válasza:

Hex Hall, és a Démonüveg :))

Ez egy trilógia asszem, és a harmadik része még nincs lefordítva magyarra.

Én a két könyvet 5 nap alatt kiolvatsam, tényleg nem lehet letenni!

2015. máj. 9. 09:33
 29/32 vámpírnaplók6269 ***** válasza:

luxen sorozat 5/5

touch-érintés 5/4

zakály viktória-szívritmuszavar 5/4

2015. jún. 2. 20:32
 30/32 anonim válasza:

Én jómagam az Éhezők viadala trilógiát nagyon szerettem,de tudom ajánlani Cassandra Clare könyveit és velük jó ideig el lehet lenni. A végzet erekjéi 6 részes az első a csontváros arról film is készült,de könybe 100x jobb.ennek az előzetes trilógiája a pokoli szerkezetek az első része az Angyal.Illetve nem rég jőtt ki egy fojtatás a címe Az árnyvadász akadémia.Illetve van még egy mellék sztori az egyik szerepló életét irja le a cime a Bane krónikák az 10 részes.

ezen az oldalon utána nézhetsz az egésznek.Én csak ajánlani tudom.letehetetlen könyvek.

[link]

17/l

2015. júl. 6. 21:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!