Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyek a legjobb Vörös pöttyös...

Melyek a legjobb Vörös pöttyös könyvek?

Figyelt kérdés
Ha lehet,véleményt is kérnék!...Imádok olvasni és a kedvenceim a Vörös pöttyös könyvek...most újakat szeretnék venni,de nem tudok dönteni...:/ nektek melyik tetszett a legjobban és miért? (a Twilight Saga,a 13 okom volt és az Éjbéli bál már megvan :))..előre is köszönöm! :)))
2012. febr. 9. 15:30
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
55%

Lauren Kate – Fallen (Kitaszítva)

Amúgy ha már könyvek, én kevesebbel nem érem be, mint George R. R. Martin Tűz és Jég viadala sorozatával. Azok az igazán jó könyvek. :)

2012. febr. 9. 16:46
 2/32 A kérdező kommentje:
Én is hallottam a Fallen-ről...vélemények esetleg? :) azt hiszem,h ez lesz az egyik,amit venni fogok...:)
2012. febr. 9. 17:26
 3/32 anonim ***** válasza:
66%
azok a konyvek mind jok nkm vn 1 csomo
2012. febr. 10. 14:32
 4/32 anonim ***** válasza:
100%

Amit mindenképp olvass el, az Szurovecz Kitti - Gyémántfiú!! :) Imádtam (L) És ha ezzel végeztél, utána a Fényembereket ajánlom :D

Becca Fitzpatrick - Csitt csitt & Crescendo (ez is letehetetlen)

Alyson Noel - Evermore-sorozat

Maggie Stiefvater - Shiver, Linger, Forever

Egyenlőre ezek jutottak eszembe, ezeket mind nagyon szeretem. De ha rámész a Vörös Pöttyös oldalára, vagy beírod Google-ba, hogy Vörös Pöttyös könyvek listája, akkor kiadja őket. Jó olvasást ;)

2012. febr. 13. 16:31
 5/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) amúgy én is kerestem a Google-n keresztül VP könyveket,de szerettem volna tudni,h melyikről mit gondoltok,h tetszett-e a könyv és,h melyiket érdemes elolvasni. :)
2012. febr. 13. 17:27
 6/32 anonim ***** válasza:
88%
Végzet ereklyéi sorozat: Csontváros-Hamuváros-Üvegváros-Bukott angyalok városa
2012. febr. 14. 17:07
 7/32 zenevilag válasza:

Polly Shulman<Rajongás

Spirit Bliss<Árnyékvilág

Simone Elkeles<Tökéletes kémia

2012. febr. 24. 18:05
 8/32 nyirisara válasza:

Jay Asher: Tizenhárom okom volt

Jane Austen: Büszkeség és balítélet (ha már egyszer ott is kiadták)

Pokoli báléjszakák

2012. febr. 27. 18:58
 9/32 anonim válasza:

Aprilynne Pike - Wings, Szárnyak

Aprilynne Pike - Spells, Varázserők

Kami Gracia és Margaret Stohl - Beautiful Creatures, Lenyűgöző teremtmények

A véleményem ezekről a könyvekről... Természetesen mindet nagyon szeretem, azért ajánlottam :) A korábbi válaszokból kiindulva nem akartam mégegyszer leírni azokat, bár a kedvencem (Tökéletes kémia) köztük van. Jó olvasást (:

2012. márc. 8. 18:17
 10/32 anonim válasza:
Szia! Elküldöm neked a kedvenc letöltő oldalam, innen le tudsz tölteni elég sok vörös pöttyös könyvet és még sok mást, válogatottan jók! [link]
2012. márc. 11. 14:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!