Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyek a legjobb Vörös pöttyös...

Melyek a legjobb Vörös pöttyös könyvek?

Figyelt kérdés
Ha lehet,véleményt is kérnék!...Imádok olvasni és a kedvenceim a Vörös pöttyös könyvek...most újakat szeretnék venni,de nem tudok dönteni...:/ nektek melyik tetszett a legjobban és miért? (a Twilight Saga,a 13 okom volt és az Éjbéli bál már megvan :))..előre is köszönöm! :)))
2012. febr. 9. 15:30
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Személy szerint imádom az összes Vörös Pöttyös könyvet! :D Becca Fitzpatrik - a Csitt, csitt - egy nap alatt kiolvastam, elképesztően jó könyv! Az Alkonyat részeit is nagyon szeretem, a 13 okom volt nekem is nagyon tetszett, alig várom a filmet! Meg persze Aprilynne Pike regényei is őrületesek, hamarosan abból is filmet csinálnak Miley Cyrus főszereplésével, bár szerintem csöppet se hasonlít a főszereplőhöz... :) A magyar szerzőket is szeretem, pl. Szurovecz Kittit. Ajánlom még A mennyország várhat c. könyvet Cally Taylortól, egyszerűen őrületes, egyszerre vicces és szomorú! Ott van a Szellemidéző Kelley Armstrongtól, vagy Maggie Stiefvater sorozata! Alyson Noel és Claudia Gray, Monika Feth mind mind csodálatos szerzők, egyszerűen megragadják az embert! Történeteik fantasztikusak, közlésmódjuk egyszerű és szórakoztató! :)
2012. márc. 13. 11:59
 12/32 anonim válasza:
100%
kerstin gier-től az időtlen szerelem sorozat. a harmadik része még nem jelent meg..
2012. márc. 13. 18:10
 13/32 anonim ***** válasza:

13 okom volt, Suzanne Collins: Éhezők viadala trilógia

Viharsziget

2012. márc. 13. 20:30
 14/32 anonim ***** válasza:

Én most olvasom a Fallen-kitaszítva c. könyvet és eszméletlen jó. csak ajánlani tudom.:D

nagyon várom a többi részét csak még nincs magyarul :(

2012. márc. 13. 21:44
 15/32 anonim válasza:
Rubinvörös mert van benne szerelem és kaland.
2012. szept. 25. 15:42
 16/32 anonim válasza:

Én is imádom a vörös pöttyös könyveket!!!

és egy csomót olvastam! Nekem ami bejött nagyon az a Csitt Csitt első és második része, de nemsokára megjelenik a harmadik része is (alig várom), Fekete bárány a második része Fehér farkas,és az Elhagyatva című könyv, nagyon jók,nekem nagyon tettszett!!

2012. okt. 1. 20:45
 17/32 anonim ***** válasza:

Nagyon sokat szeretek de itt vannak a kedvenceim:

Kerstin Gier-Időtlen szerelem

Rachel Vincent-Kóborok

Szurovecz Kitti-Fényemberek

Delphine De Vigan-No és én

Stephenie Meyer-A burok

B.M Grapes-Jóslatok hálójában

Igaz nem piros pöttyös könyv de ajánlom neked Julianna Baggott-Tiszták című könyvét! :DD

2012. okt. 27. 17:38
 18/32 anonim válasza:

én is nagyon imádom a vörös pöttyös könyveket!

én most az őszi szünetben 2-t olvastam el:

1,Cyn Balog: Fairy Tale (tündérszerelem)

végig izgultam az egészet. Egy tinilány barátjáról kiderül, hogy tündér és hogy nem a szülei az igazi szülei, mert a tündérek születésekor kicserélték őket, és most a tündérek trónörököse meghalt, ezért vissza akarják vinni a saját világukba, amit csak a 16. szülinapon tudnak megcsinálni. A lényeg az, hogy hatalmas változásokon megy keresztül és a barátnője szemével írja le, hogy mi hogyan van és meg akarja akadályozni, hogy elvigyék őt tőle és itt hagyják azt a fiút, akivel kicserélték és egészen a végéig nem lehet tudni, hogy most akkor ki marad és mi lesz belőle és meglepő fordulatok vannak benne. Nekem nagyon tetszett! :))

2, Benina: Farkasok nemzetsége

ennek a könyvnek majd lesz még 4 másik része is, de még csak 1 jelent meg. A portyázó magyarok elrabolnak egy bajor lányt, akit a farkasok nemzetségének a vezérének adnak rabszolgaként. a vezér nem bánik vele rosszul, de a lány ezt nem akarja elfogadni, mert végig abban nevelkedett szülőhazájában, hogy a magyarok egy szörnyű barbár nép, és ez a történet leírja, hogy végül is hogyan köt barátságot az egyik magyarral és hogyan szeret bele a fogvatartójába, aki már az elején beleszeretett.

nekem mindkettő könyv nagyon nagyon tetszett! nagyon ajánlom ezeket neked! :))

2012. nov. 8. 17:42
 19/32 anonim ***** válasza:

a becca fizparick sorozatot ajánlom: csitt csitt, crescendo, scilence( vicces, romanikus, izgalmas)

mos olvastam el a tökéletes kémia második( huhh csak nagyon nagyon jó) részét is ---> a vonzás szabályai ( mégjobb :D)

öhööm még tudom ajánlani a twilight sorozatot és gondolom olvastad már de az első rész steph megíra edward szemszögéből is : midnight sun(letehetetlen) ( még könyvben asszem nincs meg de online és már olvastam és nagyon jó)

2012. dec. 23. 10:23
 20/32 jamesandjames ***** válasza:
Ha jól tudom L.J. Smith-Vámpírnaplók könyvei is Vörös pöttyösek. Ha már olvastad a Twilightot ezt tudnám ajánlani, vámpír sztori fordulatokkal meg stb. Ha esetleg a sorozatot láttad nem kell megijedni, mert csak az alapsztori stimmel, másképp elég sok mindenben különbözik.:)
2013. jan. 9. 20:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!