Melyek a legjobb Vörös pöttyös könyvek?
13 okom volt, Suzanne Collins: Éhezők viadala trilógia
Viharsziget
Én most olvasom a Fallen-kitaszítva c. könyvet és eszméletlen jó. csak ajánlani tudom.:D
nagyon várom a többi részét csak még nincs magyarul :(
Én is imádom a vörös pöttyös könyveket!!!
és egy csomót olvastam! Nekem ami bejött nagyon az a Csitt Csitt első és második része, de nemsokára megjelenik a harmadik része is (alig várom), Fekete bárány a második része Fehér farkas,és az Elhagyatva című könyv, nagyon jók,nekem nagyon tettszett!!
Nagyon sokat szeretek de itt vannak a kedvenceim:
Kerstin Gier-Időtlen szerelem
Rachel Vincent-Kóborok
Szurovecz Kitti-Fényemberek
Delphine De Vigan-No és én
Stephenie Meyer-A burok
B.M Grapes-Jóslatok hálójában
Igaz nem piros pöttyös könyv de ajánlom neked Julianna Baggott-Tiszták című könyvét! :DD
én is nagyon imádom a vörös pöttyös könyveket!
én most az őszi szünetben 2-t olvastam el:
1,Cyn Balog: Fairy Tale (tündérszerelem)
végig izgultam az egészet. Egy tinilány barátjáról kiderül, hogy tündér és hogy nem a szülei az igazi szülei, mert a tündérek születésekor kicserélték őket, és most a tündérek trónörököse meghalt, ezért vissza akarják vinni a saját világukba, amit csak a 16. szülinapon tudnak megcsinálni. A lényeg az, hogy hatalmas változásokon megy keresztül és a barátnője szemével írja le, hogy mi hogyan van és meg akarja akadályozni, hogy elvigyék őt tőle és itt hagyják azt a fiút, akivel kicserélték és egészen a végéig nem lehet tudni, hogy most akkor ki marad és mi lesz belőle és meglepő fordulatok vannak benne. Nekem nagyon tetszett! :))
2, Benina: Farkasok nemzetsége
ennek a könyvnek majd lesz még 4 másik része is, de még csak 1 jelent meg. A portyázó magyarok elrabolnak egy bajor lányt, akit a farkasok nemzetségének a vezérének adnak rabszolgaként. a vezér nem bánik vele rosszul, de a lány ezt nem akarja elfogadni, mert végig abban nevelkedett szülőhazájában, hogy a magyarok egy szörnyű barbár nép, és ez a történet leírja, hogy végül is hogyan köt barátságot az egyik magyarral és hogyan szeret bele a fogvatartójába, aki már az elején beleszeretett.
nekem mindkettő könyv nagyon nagyon tetszett! nagyon ajánlom ezeket neked! :))
a becca fizparick sorozatot ajánlom: csitt csitt, crescendo, scilence( vicces, romanikus, izgalmas)
mos olvastam el a tökéletes kémia második( huhh csak nagyon nagyon jó) részét is ---> a vonzás szabályai ( mégjobb :D)
öhööm még tudom ajánlani a twilight sorozatot és gondolom olvastad már de az első rész steph megíra edward szemszögéből is : midnight sun(letehetetlen) ( még könyvben asszem nincs meg de online és már olvastam és nagyon jó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!