Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyek a legjobb Vörös Pöttyös...

Melyek a legjobb Vörös Pöttyös könyvek, és miért?

Figyelt kérdés

Kérem, ha lehet hosszan fejtséte ki a válaszaitokat!:)

Előre is köszi!

2010. okt. 9. 16:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Olvastam párat és nekem az Evernight sorozat tetszett. A többi sem volt rossz, de ez valamiért különösen jó volt.
2010. okt. 9. 18:32
 2/15 anonim ***** válasza:

"háát az alkonyat szaga, mert a kicsi edvárd olyan cuki, és dzsekobnak olyan jól áll a kockás"! Egyébként fogalmam sincs, nem igazán szoktam őket olvasni. Talán a Tizenhárom okom volt... c. könyv, legalábbis tartalom alapján. Lecsekkoltam neked a választékot, ez az egy tűnt egyedinek:)

[link]

2010. okt. 9. 21:12
 3/15 anonim ***** válasza:

Kedves Második!

Ha nem olvasod őket, akkor tényleg lehet róla véleményed.....na mindegy

Nekem is az Evernight sorozat tetszik azok közül a legjobban. A Twilight Saga sem rossz, de nem az a kedvencem.

2010. okt. 9. 21:43
 4/15 anonim ***** válasza:

Kedves Harmadik! Kedves Második vagyok!

Azt írtam, hogy nem IGAZÁN olvasom őket, nem azt, hogy egyáltalán nem. Az alkonyat szagát olvastam, igazából szeretem is - bár a Burok klasszisokkal jobb -, csak idegesít a felhajtás körülötte.

Az Evermoore-t 2 olvastam, na az valami hatalmas ..., megkaptam a 2. részt is, de eladtam. Borzalmas szerintem. Unalmas, vontatott, összecsapott hatású, az író nem tud írni. Nekem nagyon nem jön be. Még a Lázadó Angyalok az, ami elmegy, elkértem egyik osztálytársamtól, de azt se olvastam végig.

2010. okt. 10. 12:35
 5/15 anonim ***** válasza:
*helyesírási hibák:) Az Evermore-t olvastam, a 2. részát már nem(Blue moon?)
2010. okt. 10. 12:36
 6/15 anonim ***** válasza:
igazából én csak a rettentő gyönyörűséget, és a folytatását a lázadó angyalokat olvastam... ja meg a csontvárost... hát egyik sem tetszett :S de ez a 13 okom volt ez nagyon jónak tűnik
2010. okt. 10. 13:03
 7/15 anonim válasza:

Én sok Vörös Pöttyös könyvet olvastam, és nekem a kedvencem Becca Fitzpatrick - Csitt Csitt c. könyve! :)

Amikor először megpillantottam a könyvesbolt polcán, rögtön tudtám, hogy meg kell vennem! Nem csalódtam benne! Egyenesen imádom a jól kidolgozott történetet, a szereplőket, azt, hogy különleges személyiségük van; egy szóval, mindent szeretek ebben a könyvben! :D

Másik nagy kedvencem a Tizenhárom okom volt c. könyv! Egy nagyon eredeti történetet foglal magába, és két ember "szemszögéből" írja le. :D

(Tudom, hogy már egy éve lett feltéve a kérdés, de hátha valaki erre jár netán :D)

2011. dec. 28. 21:38
 8/15 anonim ***** válasza:
60%
utolsó előtti vagyok. hát olvastam a 13 okom voltot és valami szörnyű volt. de a terápia tetszett :D fitzektől
2011. dec. 28. 22:18
 9/15 anonim válasza:
kerstin gier időtlen szerelem sorozata is nagyon jó, a harmadik része sajnos még nem jelent meg, de nagyon jó. izgalmas, fordulatos, meg úgy letehetetlen...
2012. márc. 13. 18:13
 10/15 niki166 válasza:
A tizenhárom okom volt .. c. nagyon tetszett egyik kedvenc. De olvastam a Beastly-t is meg a Rettentő gyönyörűséget is és mindkettő nagyon jó :) . Csak ajánlani tudom őket.
2012. dec. 2. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!