Melyek a legjobb Vörös Pöttyös könyvek, és miért?
Kérem, ha lehet hosszan fejtséte ki a válaszaitokat!:)
Előre is köszi!
"háát az alkonyat szaga, mert a kicsi edvárd olyan cuki, és dzsekobnak olyan jól áll a kockás"! Egyébként fogalmam sincs, nem igazán szoktam őket olvasni. Talán a Tizenhárom okom volt... c. könyv, legalábbis tartalom alapján. Lecsekkoltam neked a választékot, ez az egy tűnt egyedinek:)
Kedves Második!
Ha nem olvasod őket, akkor tényleg lehet róla véleményed.....na mindegy
Nekem is az Evernight sorozat tetszik azok közül a legjobban. A Twilight Saga sem rossz, de nem az a kedvencem.
Kedves Harmadik! Kedves Második vagyok!
Azt írtam, hogy nem IGAZÁN olvasom őket, nem azt, hogy egyáltalán nem. Az alkonyat szagát olvastam, igazából szeretem is - bár a Burok klasszisokkal jobb -, csak idegesít a felhajtás körülötte.
Az Evermoore-t 2 olvastam, na az valami hatalmas ..., megkaptam a 2. részt is, de eladtam. Borzalmas szerintem. Unalmas, vontatott, összecsapott hatású, az író nem tud írni. Nekem nagyon nem jön be. Még a Lázadó Angyalok az, ami elmegy, elkértem egyik osztálytársamtól, de azt se olvastam végig.
Én sok Vörös Pöttyös könyvet olvastam, és nekem a kedvencem Becca Fitzpatrick - Csitt Csitt c. könyve! :)
Amikor először megpillantottam a könyvesbolt polcán, rögtön tudtám, hogy meg kell vennem! Nem csalódtam benne! Egyenesen imádom a jól kidolgozott történetet, a szereplőket, azt, hogy különleges személyiségük van; egy szóval, mindent szeretek ebben a könyvben! :D
Másik nagy kedvencem a Tizenhárom okom volt c. könyv! Egy nagyon eredeti történetet foglal magába, és két ember "szemszögéből" írja le. :D
(Tudom, hogy már egy éve lett feltéve a kérdés, de hátha valaki erre jár netán :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!