Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyek a legjobb Vörös Pöttyös...

Melyek a legjobb Vörös Pöttyös könyvek, és miért?

Figyelt kérdés

Kérem, ha lehet hosszan fejtséte ki a válaszaitokat!:)

Előre is köszi!

2010. okt. 9. 16:33
1 2
 11/15 youbehating válasza:
Elég régi kérdés, de hátha valaki elolvassa. Nagyon sok pöttyös könyvet olvastam és nekem nagyon tetszett a Tizenhárom okom volt , az Összekuszálva, a Wings-Szárnyak, az Altatódalt, A lány és farkas, a Terápia, Tökéletes kémia az egyik kedvencem, a Pokoli báléjszakák egy rakat szar volt, meg a No és én is, Az ördög csókja elment, a Mentsük meg Júliát is nagyon jó volt, a Gyémántfiút nem tudtam letenni, most pedig a Csitt Csittet olvsom
2013. máj. 21. 19:38
 12/15 anonim ***** válasza:

(tudom h már nem mostani a kérdés de ahogy az egyik keves valaszado is mondta ha netán valaki erre jár akkor annak legalbb valaszolunk)

Én most kezdegettem el ollvasni vörös pöttyös könyveket. Az elsoa twilight volt(gondolom nem meglepo) nagyon meglepodtem rajta mert tetszett nagyon is pediga a film az en szememben nem kapott valami nagy kituntetes..

Most Simone Elkelestol a : tökéletes kémiát vettem meg a boltokban. Imádtam! Probáltam szuneteltetni amennyit csak tudtam de igy is 2-3 nap alatt kivegeztem a konyvet (nagyon tetszett a nyelvezete és a tortenet kulonosen) Most epp ma fejeztem be a 2.reszet és már nagyon bánom h ennyire hamar vege lett... Imádtam a ketto is egyszeruen annyira megfogott h... nem tudom annyit viszont mondhatok h aki szereti a tiltott szerelmes konyveket mindenképpen ajénlom!!:)))

2013. júl. 16. 15:59
 13/15 anonim ***** válasza:

claudia grey-evernight sorozat

twilight saga

13 okom volt..

pokoli báléjszakák

kerstin gier-rubinvörös,zafirkék,smaragdzöld

becca fitzpatrick-csitt,csitt sorozat

vámpírnaplók

cassandra clare-csontváros,stb

lauren kate-fallen

:)

2013. okt. 13. 15:40
 14/15 anonim válasza:
Nagyon jó vörös pöttyös volt: Tökéletes kémia,Vonzás szabályai, Láncreakció
2015. febr. 19. 09:59
 15/15 anonim ***** válasza:
Amiket én mindenképp ajánlok: A végzet ereklyéi, Csitt-csitt, Nevermore (kevésbé ismert, de nagyon jo, tenyleg!)
2015. máj. 22. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!