Melyek a legjobb Vörös Pöttyös könyvek, és miért?
Kérem, ha lehet hosszan fejtséte ki a válaszaitokat!:)
Előre is köszi!
(tudom h már nem mostani a kérdés de ahogy az egyik keves valaszado is mondta ha netán valaki erre jár akkor annak legalbb valaszolunk)
Én most kezdegettem el ollvasni vörös pöttyös könyveket. Az elsoa twilight volt(gondolom nem meglepo) nagyon meglepodtem rajta mert tetszett nagyon is pediga a film az en szememben nem kapott valami nagy kituntetes..
Most Simone Elkelestol a : tökéletes kémiát vettem meg a boltokban. Imádtam! Probáltam szuneteltetni amennyit csak tudtam de igy is 2-3 nap alatt kivegeztem a konyvet (nagyon tetszett a nyelvezete és a tortenet kulonosen) Most epp ma fejeztem be a 2.reszet és már nagyon bánom h ennyire hamar vege lett... Imádtam a ketto is egyszeruen annyira megfogott h... nem tudom annyit viszont mondhatok h aki szereti a tiltott szerelmes konyveket mindenképpen ajénlom!!:)))
claudia grey-evernight sorozat
twilight saga
13 okom volt..
pokoli báléjszakák
kerstin gier-rubinvörös,zafirkék,smaragdzöld
becca fitzpatrick-csitt,csitt sorozat
vámpírnaplók
cassandra clare-csontváros,stb
lauren kate-fallen
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!