Stephen King könyvek közül melyik a legjobb?
Carrie, Ragyogás, Bilincsben, de legnagyobb kedvencem a Sorvadj el.
Jó olvasást!
Nekem a Sárkány szeme,A Setét Torony sorozat,és a Nem jön szememre álom igazán "bejött",ezek fantasy történetek!
Horrorkönyvei közül a Borzalmak városa elég ütős!:)
Én az Állattemetővel voltam úgy, hogy miközben olvastam szinte a szívroham kerülgetett minden egyes apró zajra.
Szerintem ez a legdurvább, legbetegesebb könyve. CSak akkor ajánlom, ha nagyon erős idegzetű vagy.
Annál a résznél, amikor Rachel a nővéréről mesél, tényleg beijedtem
A másik meg: utána a macskámhoz alig mertem közeledni, annyira valóságosan leírta a "feltámadását"
jó borzongást :)
nekem 12 évesen volt az első a ragyogás hááát huh
nem mondanám hogy nem ijesztett meg de szerintem ne azzal kezdd
van pár nem olyan ilyesztő mint pl: remény rabjai, tortúra (inkább lelkileg megterhelő)vagy egy nagy kedvencem a holtsáv
ami viszont tényleg beteg az a : cujo ragyogás mobil christine esetleg a titkos ablak titkos kert c novella vagy a langolinierek :)
ja és az egyetértek az előbbi kommentelővel a legbetegebb mégiscsak az állattemető :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!