Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyveket olvastok?

Milyen könyveket olvastok?

Figyelt kérdés
Én teljesen elmerültem a hadtörténetbe. 2006 óta történelmi könyveket forgatok, és ez a tendencia ma is tart. Már rég tervezem hogy Zola, Dumas regényeit is elkezdeném habzsolni, de egyszerűen olyan szinten le vagyok kötve, hogy itt sorakozik még 5 történelmi könyv. Nem bírok betelni velük.
2011. okt. 9. 20:03
1 2
 11/16 anonim válasza:
Most egy Ady Endre életrajzi könyvet olvasok. Egyébként, ha ciki, ha nem, én szeretem a Twilight Sagat-persze olvasni-és nem tizenéves vagyok. :)
2011. okt. 10. 18:02
 12/16 A kérdező kommentje:

20 vagyok, de mindig is elborzadtam ezektől a vámpíros-twilight-os borzadályoktól. A Harry Potter sorozatot olvastam egyedül, amit nem lehet kikerülni, de nem is akartam. Akkor nagyon tetszett ( 11-15 éves lehettem) de most már nem kötne le. Amúgy könyven 5 csillagos, de a film az borzasztó. Nekem sose hozta vissza a film, azt amit a könyvek elértek nálam.

Na de hagyjuk a kis fazekast, szerintetek tetszene Émile Zola, olyannak aki Jules Vernével eddződött ?

Aki írta h Hitlerről olvas, meg sok más híres emberről, mi a Hitler könyv címe ? :)

2011. okt. 10. 18:26
 13/16 anonim ***** válasza:

Jules Verne az egyik kedvenc íróm.Nagy örömömre apám annak idején rengeteg könyvet összegyűjtött élete során,és nagyon sok Verne regény is van köztük.A kedvencem tőle a Kétévi vakáció.

De mostanában én is királyokról,királynőkről olvasok,egy kicsit mélyebbre ásom magam a témában.

Nemrég olvastam el Medici Katalin királynőről

Most Anglia és Skócia királyai/királynői könyvet olvasom..Bár ez elég lassan megy,mert az angol tudásom elég hiányos,és a könyv angolul van meg..De nem érdekel,inkább kiszótárazom,mert nagyon érdekel.

Még valamit.Második világháborús könyvek nagyon sok van.Ha megengeded akkor ajánlanék kettőt amit olvastam és nagyon jó.

Az egyik: Herman Wouk : Zendülés a Caine hadihajón

a másik: Leon Uris: Meghalsz tengerész

Mindkettő nagyon lebilincselő,és érdemes elolvasni

2011. okt. 10. 22:39
 14/16 anonim ***** válasza:
én most a Katedrálist olvasom, de a barátnőim tanácsára el kezdtem olvasni a Rémségek cirkuszát is. Én nem tudom, hogy ezt most komolyan gondolják, vagy csak hülyülnek, de azt mondják egy csomóan, ez a kedvenc könyvük... Én nem értem ilyen rosszat ritkán olvas az ember, egy újjabb elfuserált vámpír történet... Pedig engem még nem is lehet vámpír, vagy inkább Alkonyat ellenesnek mondani, de az, hogy már a csapból is ezek folynak... enyhén szólva idegesítő..!!! Egyépként szeretem még e régi klasszikus lányregényeket is , pl Jnae Eyre, Büszkeség és balítélet stb. Szívesen olvasok fantasy-t vagy sci-fit, és a kedvenc könyvem, a Burok... :)
2011. okt. 11. 22:28
 15/16 anonim ***** válasza:

Utsó válaszoló :

jahh és 15/ L voltam :)

2011. okt. 11. 22:31
 16/16 anonim ***** válasza:
Jelenleg 18.-szor olvasom az Üvöltő szeleket..hát igen már kezd unalmas lenni..kívülről tudom,sőt van olyan hogy elolvasom a mondat felét és már szó szerint tudom a végét.(ilyenek csak a könyv elején vannak)13/L
2011. okt. 19. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!