Milyen könyveket olvastok?
20 vagyok, de mindig is elborzadtam ezektől a vámpíros-twilight-os borzadályoktól. A Harry Potter sorozatot olvastam egyedül, amit nem lehet kikerülni, de nem is akartam. Akkor nagyon tetszett ( 11-15 éves lehettem) de most már nem kötne le. Amúgy könyven 5 csillagos, de a film az borzasztó. Nekem sose hozta vissza a film, azt amit a könyvek elértek nálam.
Na de hagyjuk a kis fazekast, szerintetek tetszene Émile Zola, olyannak aki Jules Vernével eddződött ?
Aki írta h Hitlerről olvas, meg sok más híres emberről, mi a Hitler könyv címe ? :)
Jules Verne az egyik kedvenc íróm.Nagy örömömre apám annak idején rengeteg könyvet összegyűjtött élete során,és nagyon sok Verne regény is van köztük.A kedvencem tőle a Kétévi vakáció.
De mostanában én is királyokról,királynőkről olvasok,egy kicsit mélyebbre ásom magam a témában.
Nemrég olvastam el Medici Katalin királynőről
Most Anglia és Skócia királyai/királynői könyvet olvasom..Bár ez elég lassan megy,mert az angol tudásom elég hiányos,és a könyv angolul van meg..De nem érdekel,inkább kiszótárazom,mert nagyon érdekel.
Még valamit.Második világháborús könyvek nagyon sok van.Ha megengeded akkor ajánlanék kettőt amit olvastam és nagyon jó.
Az egyik: Herman Wouk : Zendülés a Caine hadihajón
a másik: Leon Uris: Meghalsz tengerész
Mindkettő nagyon lebilincselő,és érdemes elolvasni
Utsó válaszoló :
jahh és 15/ L voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!