Mit olvastok inkább könyveket vagy ebbokot?
ebookokat, mivel kb hetnente elolvasok egyet, ha nagyon jó két nap alatt. azért valljuk be ennyi könyvet képtelenség lenne megvenni, az ebbokokat viszont le tudom tölteni netről.
de ha az a kérdés mit olvasnék szívesebben akkor természetesen rendes könyvet, mivel az sokkal kényelmesebb mint a monitort lesni. néha már érzem, hogy kisül a szemem :S
16/L
21:09 Milyen az olvasód? Mennyibe kerül egy és kb mekkora? én is szeretnék venni egyet, mert monitor előtt olvasni kész öngyilkosság. Sokkal jobb mint a számítógépen olvasni?
Hogy a kérdésre is válaszoljak: természetesen könyvet szeretek jobban olvasni :)
én ebookot az érintőképernyős telómon szoktam olvasni.
de persze szívesebben olvasnék könyvet. azt is csinálhatnám h könyvtárba megyek, csak ahhoz meg túl lusta vagyok...:)
az olvasóm Koobe Classic
hogyha utánanézel, akkor megtalálod olcsóbban is. én például karácsony után a vaterán 10.000-el olcsóbban tudtam megvenni újan
Könyvet. Tudom olvasni az utcán menet közben, buszon, vonaton, fürdőkádban. Imádom lapozni, és monitoron, telefonon olvasáskor meg is fájdul a szemem. Imádom a könyv lapjait szaglászni, főleg az antikvár könyvekét.
Egy könyvmániás, aki antikváriumba jár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!