A Vámpírokon kívül, miről olvastok még szívesen misztikus/romantikus történeteket, könyveket?
Tudom, hogy most a vámpír a "menő" de remélem, azért más is van, ami felkelti az érdeklődéseteket.
Ha nem nagy kérés, akkor a korotokat is jelöljétek meg :) Köszi
A múltkor barátnőm hülyének nézett amikor azt mondtam hogy ez a film nem volt jó,mert nem is volt benne vámpír . Mostanában teljesen belezúgtam a vámpírokba...
de nem csak a Twilightot szeretem mondjuk
Cat és Bones Vámpírvadász Sorozat
Jeaniene Frost
Félúton a sírhoz.
13/L vagyok
jaés tudom hogy nem segítettem,de most megint vámpír mániás vagyok :)
Nem arról van szó, mert én is szeretem a vámpíros könyveket :) Sőőt falom őket.
Viszont sok már fantasyt is szívesen olvasok és ezért érdekelne, hogy titeket milyen lények fognak meg a vámpírokon kívül, és miért?
Az angyalok :)
Ha minden igaz nem sokára ki fog adni a Könyvmolyképző egy angyalos sikerkönyvet is :P Becca Fitzpatrick - Hush Hush
várom már :)
Romantikus könyvek, sci-fik... leginkább.
pl., Jane Austen, Bronte noverek, Szilvási Lajos, esetleg Harry Potter...:p De az régebben volt. Jelenleg a romantikus könyveket szeretem:D
19,l
Vérfarkasos: Maggie Stiefvater: Shiver
Misztikus lények : Cassandra Clare : Csontváros
Stephanie Meyer: A Burok
Ez a 3 a kedvenc könyvem :D Mindenkinek csak ajánlani tudom őket!
Gyakorlatilag minden, amiben van egy kis természetfeletti.
Ezért szeretem a fantasyt is annyira.
Ha valamiben van vámpír, vérfarkas, angyal, démon, sárkány, mágus vagy boszorkány, akkor azt a könyvet nekem írták és el kell olvasnom mindenképpen. Még akkor is, ha utána csalódok a történetben (volt már ilyen jó párszor).
Kedvenc sárkányos sorozatom Anne McCaffrey-tól a Pern sárkánylovasai (Sárkányröpte, Sárkányhajsza, stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!