Ajánlanátok nekem történeteket? 17/L
Szereted az animéket,vagy valami? :D Én jó sokat tudok,twilightosat ,narutosat,blogokat is tudok. Na? Ha leírod mire gondosz szívesen leírom akár az összeset is ;)
13/L
Na m1.
Itt van néhány jónak tűnő blog:
ITT több is van,válogathatsz,ha van kedved: [link]
Tudom blogot nem mondtál,de azért annak olvasásával is eltelik az idő.
Fanficcek: [link] (itt főleg Harry Potteresek vannak és Twilightosak)
Ciki storyk: [link]
Bocsi most többet ,ilyen nagy témában nem találtam. De majd,ha válaszolsz,tudok többet is mondani. :)
13/L
Nem blog, de rengeteg (több, mint 6000) történet van rajta, fanfic és saját vegyesen. Tudsz válogatni kedvedre =D
nagyon aranyosak vagytok, köszönöm szépen! :) hát animéket nem nagyon szoktam olvasni/nézni. de majd egyszer ha tényleg sok időm lesz megnézem őket :)
azok az inkább cikkes linket is nagyon jók, köszi :)
legjobban a merengő jött be:) régebben olvasgattam ott, de teljesen elfeledkeztem róla :O most találtam egy LanaSwan nevű felhasználót. eszméletlenül jó történetei vannak :)
meg közben magamtól is találtam egy tök jó történetet. itt van, ha esetleg vkit érdekelne:) [link]
mindenkit felpontoztam amúgy:P
Rachel Cine. Az üvegház
Rachel Caine: Élőhalottak bálja
Ezek egy srozathoz tartoznak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!