Fiúk! Ti milyen könyveket olvastok szívesen? (Írót és címet is írjatok légyszi. )
Figyelt kérdés
2010. márc. 7. 18:17
1/7 anonim válasza:
hát én lány vagyok, de a tesóm nagyon szereti a Rejtő Jenő könyveket
2/7 anonim válasza:
könyvek??
hugh heffner: Az 500 nő aki megvolt
3/7 anonim válasza:
Mindenkinek más az ízlése.
Nekem pl. Dan Brown nagyon bejön, Arthur C. Clarke-ot olvasom de eddig nem a kedvencem, dísznek van még Robin Cook könyvem, egyszer majd elolvasom, meg Andrew Gross.
4/7 anonim válasza:
Az én bátyám Paulo Coelho - t és Müller Pétert lvas nagy előszeretettel :)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. márc. 28. 15:17
6/7 anonim válasza:
Favoritok:Stephen King,Stanislaw Lem,J.R.R:Tolkien,J.K.Rowling,Dan Brown,Rejtő Jenő,Stephenie Meyer,Isaac Asimov,Philip Pullman,George Orwell,Darren Shan,Jack Kerouack,stb.
Sok könyvet olvasok,heti 1-2 mindig elfogy.
:)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
A legtöbbet amit írtál én is szeretem, a többit nem nagyon ismerem, de majd igyekszem:) Én is elolvasok egy héten annyit:D
2010. ápr. 3. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!