Szerintetek egy tini tud sikeres könyvet írni?
én ugy tudom a világ legjobb írójának semmilyen tapasztalata nem volt és a könyve mégis ezerszer értelmesebb érthetőbb és szerethetőbb mint bármelyik másik.
JRR tolkien.
persze ez nem azt jelentih sablon sztorikat kell írni.
a twilightról egy szót.
az írónő amatőr volt nem volt tapasztalata állítólag megálmodta.
sikeres lett, és nemis ír rosszul érthető egyszerű halandó ember nyelvezeten ír nem ilyen műmájer stílusban hogy kevés a szó kincsed azt senki sem fogja nézni úgyse, viszont a twilight egy sbalon sztori egy szar egy értelmetlen ribanc história.
Nagyon visszataszító ez a rengetek negatív válasz. Ez a lány nem azt mondta, hogy ő most 1 hét alatt megakar írni egy könyvet, és a következő hónapban pedig világhírű akart lenni. Nagyjából, a lényeget kiszűrve mindenki azt mondta neki, hogy inkább felejtse el, és maradjon a blogolásnál. De hahó!!! Minden író valaha ismeretlen volt. Valahol el kellett mindenkinek kezdeni. Szerintem igen is példa értékű, hogy még csak 14 éve, de már könyv kiadáson gondolkodik. Lehet, hogy ha most elkezdi felépíteni, csak 18-20 éves korára adnák ki a könyvet. De közben rengeteg mindent megtanul. És úgy gondolom, lehet, hogy ő jobb könyvet írna, mint a mai, középkorú írók/írónők, főleg, ha a tinédzserek a célpontok. Mivel ő is az, sokkal jobban tudja, miket szeretnek. És még pár szó a tapasztalatairól. Ti nem ismeritek Őt, az életét. Lehet, hogy tényleg nincs tapasztalata ilyen fiatalon, de írás közben is rengeteget lehet szerezni. Meg amúgy is, egy könyv megírásához milyen tapasztalat kell? A relativitás elmélete? Newton törvények? NEM!!!!
Én szurkolok neked, hogy sikeres legyél, és ne hagyd abba az írást. Ahogy elnézem, most kb. 16 éves lehetsz, pont mint Én. Én is írogatok, pontosan olyan dolgokat tervezek, mint te. Jelenleg még csak hobbi, de kitudja, 1 év múlva hol leszek.
Sok sikert! HAJRÁ. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!