Milyen tini könyveket szerettek?
Jah és még egy kérdés:
Tudtok olyan honlapot ahol online lehet olvasni és ahol megtalálhatóak a könyvek amit írtok?
Előre is köszi
Szia!
én nagyon szerettem a twilightot és a hozzá kapcsolódó Bree tanner rövid életét. most a shiverre váltottam át :)
csak olyat tudok ahol a tartalmát írják le.. [link] [link] . igaz hogy rendelni lehet de alkalmas válogatásra is. azt nemtudom hol lehet olvsasni de ha rá goolézol akk tuti kidob valamit, vannak letölthetőek is :)
jó olvasást :)
én nemrég olvastam el a Könyvmolyképzőtől a Beastly - A szörnyszívű és A lány és a Farkas című könyveket. Mindkettő nagyon tetszett nekem és nagyon ajánlom őket. Már film is van belőlük, az olvasás után azokat is nézd meg, nagyon jók.
akár bele is olvashatsz:
Beastly: [link]
A lány és a Farkas: [link]
de az összes Vörös pöttyös könyv nagyon jó szerintem, a többibe is beleolvashatsz: [link]
Hello! :)
Én is 13 éves vagyok. Én megveszem a könyveket, de azért neked megkerestem néhánynak az online linkjét. :)
- A Neveletlen hercegnő naplója 1-2-3
Ez biztosan fent van a neten :) Amúgy van több része is, de én eddig ajánlom. Szerintem itt kellett volna befejezni.
1. rész:
2. rész:
3. rész:
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
- Szent Johanna Gimi - Nekem ez nem tetszik annyira... De szinte az összes többi olvasónak igen, úgyhogy valószínűleg neked is tetszeni fog. Amúgy csajos, meg minden, csak én Arnoldot szeretem, s nem Cortezt :)
1:
2:
3:
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
- Georgia Nicholson vallomásai - Elég jók, de nem azok a tipikus "mindig az történik aminek lennie kéne" Még néha elég nagyszájú Georgia :) Ez is (És az előző kettő is) egy 14 éves lány naplója.
1: A macskám, a családom... És a fiúk
- Semmi gáz, elég nagy bugyi van rajtam!
-Kit üt ki a nunga-nungám?
Ezen az oldalon nincs fent :(
-Meztelenül táncolok
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Ezeket nem kerestem a neten, nem volt kedvem :)
-Girl 15
-Girl, 16 (A girl, 15 folytatása)
Nagyon jó kis könyvek! Romantikus tiniregények ;)
-Magenta Orange
-Magenta a bombázó (Az előző folytatása)
Ezek is elég jók. Pont egy 13 éves lányról szól. Az első jobb. Nagyon romantikusak ezek is.
-Lányok késésben
Elég jó... Annyira nem fogott meg, de azért elmegy...
-Meg Cabot könyvek: Egy igazi Amerikai lány, Tinibálvány
Remélem segítettem :)
13/L
Ja és vannak ezek a könyvek is, de ezek nekem nem tetszettek. Ha szereted az elkényesztetett kölyköket, a drogot, bulikat és a szexet, akkor lehet, hogy tetszene... O.o
Bad Girl
Beach Girl
Hot Girl
Klikk
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Szent Johanna Gimi, én nagyon szeretem! *-* mindegyik részt elolvastam 1-2 nap alatt. :)
és Darren Shan könyveim, ezt is nagyon szeretem. :) szerintem először kezd a vámpíros részekkel (márha szereted a vámpírokat). Van még egy démonos regénysorozata is, de az picit undorító. xd és engem a vámpíros sokkal jobban megfogott. :) és az is jó benne, hogy az utolsó könyvnél elég nagy fordulat van.. :))
Ha tényleg egy izgalmas könyvre vágysz, én a csitt csitt-et ajánlom!!
De ezen kívűl mondjuk van még a shiver vagy a not of beautiful
Szia :)
Mint ahogy mindenki má si mondta a Szent johanna gimi nagyon jó én imádom, ami még nagyon jó szerintem az az Angyalsors, a harmadik pedig egy kicsit komolyabb könyv (én 13 évesen olvastam azért gondoltam hátha) a Vámpírakadémia ami szerintem egy hihetetlenül jó könyv.
Remélem segítettem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!