Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mondanátok olyan könyveket...

Mondanátok olyan könyveket ami csajos dolgokról vagy tini lányokról szól?

Figyelt kérdés
Karácsonyra szeretnék kérni valamit. Igazából 14 éves vagyok és olyan könyveket szívesen olvasnék ami hasonló korú lányok életéről problémáiről vagy a szerelemről szól. A tapasztalaitokat is leírhatjátok hogy mi tetszett benne.
2010. dec. 8. 19:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

14 lány vagyok, amik nekem tetszettek:

Savanyúuborka csokoládéval

Jane blond

mi lesz a csókkal?

a pasilista

négyen egy gatyában

Melltartó és seprűnyél

misztikus szerelem

gréti története

Boldog karácsonyt!

2010. dec. 9. 14:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Hadd mondjam el...

Kicsit más stílus mint amiket az előző felsorolt, nem hosszú egy éjszaka alatt simán kivégezhető, de felejthetetlen, legalábbis számomra, engem nagyon megérintett mind a történet mind az írás stílusa.

2010. dec. 9. 18:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Jay Asher - Tizenhárom okom volt

Talán, így elsőre, ha a tartalmát elolvassák, sokaknak az eshet le, hogy ez egy olyan könyv, amiben az irónő az öngyilkosságra vezet...pedig pont az ellenkezője...azt akarja a könyvével elérni, hogy ne legyünk azok...s mellesleg az ilyen korúaknak lett is írva..nekem nagyon tetszett...ajánlom másnak is:)

2010. dec. 10. 16:56
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek aki válaszolt:) utánuk fogok nézni!:) Boldog Karácsonyt!:))
2010. dec. 10. 20:11
 5/5 anonim válasza:

A tizenhárom okom voltot én is ajánlom, én most olvasom.

Plusz még: Szent Johanna Gimi

2010. dec. 12. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!