Milyen tini regényeket ismertek?
Szeretek olvasni, de ma már nehéz találni igazán jó tini könyvet. Nem szeretem ezeket az új vámpíros, vérfarkasos könyveket. Ha tudtok valami olcsó és nagyon jó könyvet, amik nektek tetszettek kérlek írjátok le a címét.
Előre is köszönöm.
Ha csajos, romantikus és könnyed könyvekre vágysz:
-A neveletlen hercegnő 1-2-3 (Van több része is, de én azt ajánlom, hogy a 3.-ig olvasd.)
Nagyon jó könyvek! Bevallom először nem igazán akartam kiolvasni őket, mert hercegnősek. De aztán rá kellett jönnöm, hogy teljes mértékben reálisak. Igazából az egész egy szerelmi sztori. Mind az, de a 3. a legromantikusabb. Hihetetlenül izgalmas volt. ;)
Online: *****
- Girl, 15 és Girl, 16
Ezek nagyon olcsók! Itt megrendelheted őket 500 Ft/db-ért. Én is innen vettem :)
A borító szerintem nem valami szép, de ez ne riasszon el! Romantikus kis történetek. Ha el akarod olvasni, akkor mind a kettőt olvasd, mert úgy jó :)
- A Szent Johanna Gimi
Ezek elég drágák... De viszonylag jók! :)
- Magenta Orange és Magenta, a bombázó
Nagyon olcsó, könnyed romantikus olvasmány!
13/L
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!