Tini könyvek? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Hello! :)
Én is 13 éves vagyok. Igazából én megveszem a könyveket, sokkal jobb, ha a kezedben fogod, mintha a szemedet rontanád a számítógéppel. De azért adok tanácsokat :) Nem tudom fent vannak-e a neten, de szerintem egy keresést megér :)
- A Neveletlen hercegnő naplója 1-2-3
Ez biztosan fent van a neten :) Amúgy van több része is, de én eddig ajánlom. Szerintem itt kellett volna befejezni. És amúgy a legjobb tinikönyvek! Nagyon romantikus és vidám... Először nem akartam elolvasni, mert nem igazán tetszett, hogy hercegnőkről szól, de aztán megvettem az első hármat és kellemesen csalódtam. Fantasztikus! Főleg a 3. ;)
1. rész:
2. rész:
3. rész:
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
- Szent Johanna Gimi - Nekem ez nem tetszik... De szinte az összes többi olvasónak igen, úgyhogy valószínűleg neked is tetszeni fog.
1:
2:
3:
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
- Georgia Nicholson vallomásai - Elég jók, bár nem különösebben. Nem azok a tipikus Happy End-es könyvek. :) Ez is (És az előző kettő is) egy 14 éves lány naplója.
1: A macskám, a családom... És a fiúk
- Semmi gáz, elég nagy bugyi van rajtam!
-Kit üt ki a nunga-nungám
Ezen az oldalon nincs fent :(
-Meztelenül táncolok
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Ezeket nem kerestem a neten, nem volt kedvem :)
-Girl 15
-Girl, 16 (A girl, 15 folytatása)
Nagyon jó kis könyvek! Romantikus tiniregények ;)
-Magenta Orange
-Magenta a bombázó (Az előző folytatása)
Ezek is elég jók. Pont egy 13 éves lányról szól. Az első jobb. Nagyon romantikusak ezek is.
-Lányok késésben
Elég jó... Annyira nem fogott meg, de azért elmegy...
-Meg Cabot könyvek: Egy igazi Amerikai lány, Tinibálvány
Remélem segítettem :)
13/L
Ja és vannak ezek a könyvek is, de ezek nekem nem tetszettek. Ha szereted az elkényesztetett kölyköket, a drogot, bulikat és a szexet, akkor lehet, hogy tetszene... O.o
Bad Girl
Beach Girl
Hot Girl
Klikk
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Ha megtudnád,hogy szeretlek,meg kellene öljelek
nemtom,fent van-e neten,de nagyon ´jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!