Mit gondoltok a testvérszerelem motívumáról?
Figyelt kérdés
Mennyire veszi be a gyomrotok meg ilyesmi? Illetve mennyire érdekelne egy ilyen témájú könyv benneteket?
Ugyanis szabad időmben elkezdtem egy történetet firkantani, és az erről szól.
Tehát véleményeiteket várom.
Előre is köszönöm.
2011. ápr. 18. 21:39
21/24 anonim válasza:
Szerintem beteg dolog.
És az is akit ez érdekel, valahol az.. Vagy nem tudom, Ez annyira természetellenes, én biztos nem olvasnám el. De én zombisokat meg fantasy-sokat meg űröset meg semmit nem olvasok el ami ilyen X) Ha valakinek ez tetszik, kedves egészségére! (attól még lehet jó könyv...)
22/24 anonim válasza:
Jó ég, ez sem mai poszt =D
Mindenesetre engem érdekel a téma, és érdekelne a könyved is ^^
És ha tudtok netről letölthető könyvet a témában, azt is szívesen fogadnám =D
23/24 anonim válasza:
Nem tudom, megírtad-e a könyvet? Most bukkantam rá a kérdésedre, és érdekelne a téma, ugyanis éppen én is ilyesmiről írok, és sokat tépelődöm, mert a közvélemény az közvélemény...
24/24 anonim válasza:
Szia. Engem is érdekelne a téma és a könyv is. Nagyon kevés ilyen művet találni,amit sajnálok mert igazán kiváncsi vagyok rá hogy aki a saját testvérébe szerelmes, az hogy érez stb. Van-e valami oka, ilyenek.És persze lelkesen forgatnám a kezemben ha kiadáson lenne a sor:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!