Mit gondoltok a testvérszerelem motívumáról?
Mennyire veszi be a gyomrotok meg ilyesmi? Illetve mennyire érdekelne egy ilyen témájú könyv benneteket?
Ugyanis szabad időmben elkezdtem egy történetet firkantani, és az erről szól.
Tehát véleményeiteket várom.
Előre is köszönöm.
Kíváncsi lennék a történetre.:) Neten fent van?Link?
Hát nem is tudom..veszélyes.
Nincs fent. Egyenlőre még csak részleteket írtam meg innen-onnan (kb. 30 oldalnyi van csak még meg). Egyetem mellett nem sok időm van az írásra, viszont a nyaram szabad lesz és ennek szentelem. És először szeretném megpróbálni kiadatni, bár ezt témáját tekintve elég nehéz dolog lesz, úgy vélem; de egyszer élünk, szóval próba szerencse. :) Ha mégsem sikerül, vagy úgy döntök felnyomom netre, majd írok ide mindenképpen, azok kedvéért akiket érdekel. :P :)
Köszi a válaszokat. :)
Hát nem is tudom. Kaotikus téma, az egyszer biztos. Én személyszerint kicsit viszolygok attól hogy a saját testvéremmel... Na mind1 ezért örülök hogy a húgom kb. annyira nőies mint a béka s*gge.
Habár ha mondjuk egy ilyen bombanő lenne a tesóm, akkor lehet meggondolnám meddig kalandozhat el a testvéri szeretet :D
Mindenesetre én drukkolok neke, sok sikert!;)
Az a teljesen normális, hogy viszolyogsz attól, kedves utolsó. :) Ki az aki szánt szándékkal ilyet akarna? :P De a könyvek világában mindent lehet... és biztos a való életben is vannak ilyen esetek, kevés, de van...
És köszönöm még egyszer mindenkinek. :)
Jah, utolsó vagyok! Csak annyit, hogy: SOK SIKERT!!!
XD
XD
XD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!