Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit gondoltok a testvérszerele...

Mit gondoltok a testvérszerelem motívumáról?

Figyelt kérdés

Mennyire veszi be a gyomrotok meg ilyesmi? Illetve mennyire érdekelne egy ilyen témájú könyv benneteket?

Ugyanis szabad időmben elkezdtem egy történetet firkantani, és az erről szól.

Tehát véleményeiteket várom.

Előre is köszönöm.

2011. ápr. 18. 21:39
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Nem veszem támadásnak. :) Tökéletesen megértelek. :) Köszönöm. :)
2011. ápr. 18. 22:48
 12/24 anonim ***** válasza:
:)
2011. ápr. 18. 23:03
 13/24 anonim ***** válasza:
77%
nem sok ilyen témájú művet találtál? :D akkor gondolom japán populáris kultúra terén nem vagy otthon x)
2011. ápr. 18. 23:53
 14/24 A kérdező kommentje:
Angel Sanctuary-t ismerem csak, ami olyan. :D Ismerem azért túlzás, inkább csak hallottam róla. :)
2011. ápr. 19. 00:08
 15/24 anonim ***** válasza:
58%

Az irodalomban egyáltalán nem gáz ez a téma. Voltaképpen semmilyen téma sem gáz. Már nincsenek tabuk. A leghatásosabb az, ha úgy írod meg, mint egy teljesen hétköznapi dolgot. Objektíven és távolságtartóan.

A történet legyen érdekes, az a lényeg.

2011. ápr. 19. 08:46
 16/24 anonim ***** válasza:

a való életben eléggé visszataszítónak találom, hogy családon belül ... vérfertőzés, genetikailag sérült utódok... meg azért mégis csak a testvéred.

oké kiskorunkban együtt fürödtem a tesómmal, de szerelem? soha nem tudnék úgy gondolni az tesóimra.

én az olyan könyveket szeretem, amikkel azonosulni tudok, át tudom érezni, egy ilyen könyvvel nem hiszem, hogy sikerülne.

meg mondjuk, hogy ez a szerelem kérdés meddig fajulna?

a lényeg a lényeg, hogy sztem nem hiába nincs olyan sok könyv ebben a témában, polgárpukkasztó a téma az biztos.

de sztem egy próbát megér, ha tényleg van hozzá kedved, csináld meg a történetet, semmi károd nem származik belőle.

2011. ápr. 19. 13:46
 17/24 anonim ***** válasza:

Hát, nem tudom, nekem se nagyon jön be ez a téma, elég szokatlan, furcsa, és amúgy is, ha én így gondolnék a bátyámra.... fúúú, tuti nem...:)

De az előzőknek igazuk van, ha jól meg van írva érdekes és lebilincselő, akkor lehet, hogy belenéznék:) és amúgy is, én nem nagyon ismerek még ilyen jellegű könyvet (lehet, h mert nem is kerestem:) és ezért nekem mindenképp új lenne... szóval, hajrá:)

semmit nem veszíthetsz vele, főleg, ha közben te is jól érzed magad.... mármint úgy értem, hogy lefoglalod magad és úgy dolgokat fedezhetsz fel, pl.: az ÍRÁS ÖRÖMÉT:D

2011. ápr. 19. 15:09
 18/24 anonim ***** válasza:
Még nem olvastam ezzel foglalkozó könyvet, csak mangákat és animét, de abból elég sokat, számomra nem idegen a dolog, bár nem tudnám magam beleképzelni, de ha jó a történet, izgalmas, történik benne valami, akkor nem hiszem, hogy ne lenne jó, ha mellé jól meg is van írva.
2011. ápr. 19. 15:31
 19/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a véleményeitek, válaszaitok. :)
2011. ápr. 19. 16:25
 20/24 anonim válasza:

Örülnék, ha sikerülne ezért ajánlok néhány irodalmi mintát, hogy lásd, mennyire bonyolult kérdésbe vágsz bele:

John Webster: Amalfi hercegnő

Roger Martin du Gard: Afrikai vallomás

Thomas Mann: A kiválasztott

Robert Musil: A tulajdonságok nélküli ember

Pauline Melville: Napfogyatkozás Guyanában

Závada Pál: Jadviga párnája, Milota

Sok sikert!

2011. ápr. 25. 01:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!