Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek jó ötlet? Írjak...

Szerintetek jó ötlet? Írjak ilyen meséket?

Figyelt kérdés
A húgom 6 éves. Imádja a balettot. Arra gondoltam, hogy időről időre írnék neki egy rövid mesét. Egy balettcsoportról szólna, lenne benne mindenféle kislány és kisfiú, jönnének újak, elmennének régiek, stb. Az összes valamilyen ovis, sulis problémáról szólna, és annak megoldásáról, az egész a balettra felfűzve. A végén tippek a gyerekeknek, a problémával kapcsolatban. És egy balett lépés, illetve pozíció leírása, taglalása. Illusztrálni nem hiszem, hogy tudnám, vagy keríthetnék hozzá embert, de fotókkal, rajzokkal, estleg AI - al csinálnám, mondjuk a mozgást nem annyira jól ábrázolja. Ja, és el ne felejtsem, mindegyikben lenne egy kis ismeretterjesztés a témához kapcsolódóan. Mit szóltok?

tegnapelőtt 22:00
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én is csináltam ilyet a húgomnak csak lovakkal, imádta. Az illusztráláshoz picrew-n talán találsz néhány jót. Viszont nem olyan egyszerű gyerek mesét írni mint amilyennek tűnik, már ha nem vagy hozzászokva :D A magyartanárom és a barátaim szerint is nagyon jó fantasy-kat írok, de azon belül is a durva, véresebb műfajt kedvelem, ahhoz képest hatalmas váltás egy mese :D
tegnapelőtt 23:57
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
szerintem igen, én is csináltam ilyesmit a testvérem gyerekének, bevitte és mindenkinek megmutatta az iskolában
tegnap 04:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!