Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mibe vagy hova írjam le?

Mibe vagy hova írjam le?

Figyelt kérdés
Egy könyvet szeretnék elkezdeni de hova vagy mire írjam?napló féle az nem jó mert nincs rá pénzem, anyámék meg hülyeségnek tartanák úgyhogy ők meg nem vennének. 12/L
2011. ápr. 16. 19:24
 1/10 anonim ***** válasza:
írd a gépen
2011. ápr. 16. 19:45
 2/10 anonim ***** válasza:
Én anno szimpla a/4-es füzetbe írtam, aztán átváltottam gépre.
2011. ápr. 16. 19:51
 3/10 anonim ***** válasza:
írd a gépen és ha esetleg ki akarnád nyomtatni legalább nem kell utólag begépelned
2011. ápr. 16. 20:54
 4/10 anonim ***** válasza:
Én gépen írok, sokkal átláthatóbb (legalábbis nekem), és ha javítasz, akkor legalább nem kell satírozni, nyomsz egy deletet. A füzet abból másabb, és az az előnye, hogy bármikor előveheted, suliban, otthon, hason fekve az ágyon... szval bárhol. Naplót venni meg felesleges, egy A/4es vonalas füzet jobban megéri, úgyis tele lesz egy perc alatt, aztán meg vehetsz másikat. Olcsóbb is mint ezek a keménykötésűek.
2011. ápr. 17. 12:44
 5/10 anonim ***** válasza:
írj gépen, és ha szeretnél, egy egyszerű vonalas füzetbe készíts feljegyzéseket, a füzetet pedig hordd magadnál, és ha eszedbe jut valami jegyezd be, és ezt utólag begépelheted/felhasználhatod.
2011. ápr. 17. 21:17
 6/10 anonim ***** válasza:

vázlatokat papírra

a számítógépre a többit, ne felejts el menteni, mert jó nagy munka veszhet kárba, ha elszáll a gép.

de s te esetedben sztem először bőven elég egy sima akármilyen füzet is

2011. ápr. 18. 12:37
 7/10 anonim ***** válasza:
Írd gépen, és töltsd fel amatőr oldalakra (AFS, Merengő, Imagine - rájuk tudsz keresni), ott hasonló érdeklődésűektől kaphatsz rá véleményt, meg te is tudsz olvasni és tanulni másoktól.
2011. ápr. 19. 13:11
 8/10 anonim ***** válasza:

Én eddig mindig A5-ös füzetbe írom negyedikes korom óta. Mostanra vagy negyven, ha nem ötven ilyen füzetem van, nagyon kötődöm hozzájuk.

Ha fel akarom rakni a netre, akkor mindig bemásolom, talán ez az egy hátránya van. Egy délután alatt gépelek be egy fejezetet (kb. 5-6-7 oldal a Wordben). De nem vagyok mindig gépközelben (kollégium), ezért folytatom tovább a füzeteket, még ha kicsit kényelmetlen is utólag, én szeretem őket =D

Viszont ha most kezded el, neked mégis a gépet ajánlanám, egyszerűen praktikusabb. A keményfedeles napló felesleges. Előbb-utóbb úgyis betelik, egy sima vonalas füzet tökéletes.

Az előzővel egyet értek, rakd fel azokra az oldalakra, én az AFS-t (Anime Fanfiction Style) javaslom, én is oda írok, sok író és olvasó akad ott, tudsz fejlődni. De persze a többi is épp ugyanolyan jó.

2011. ápr. 24. 19:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Én viszont az Imagine-t javaslom, ott kevesebben vannak, tehát nem fognak olyan könnyen elsiklani a történeted felett. Van kritikaíró mozgalom is, szerintem tegyél egy próbát.
2011. ápr. 28. 13:19
 10/10 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Igen, az Imagine-t kihagytam, ilyen szempontból tényleg jobb, mint az AFS.

2011. ápr. 28. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!