Mibe vagy hova írjam le?
vázlatokat papírra
a számítógépre a többit, ne felejts el menteni, mert jó nagy munka veszhet kárba, ha elszáll a gép.
de s te esetedben sztem először bőven elég egy sima akármilyen füzet is
Én eddig mindig A5-ös füzetbe írom negyedikes korom óta. Mostanra vagy negyven, ha nem ötven ilyen füzetem van, nagyon kötődöm hozzájuk.
Ha fel akarom rakni a netre, akkor mindig bemásolom, talán ez az egy hátránya van. Egy délután alatt gépelek be egy fejezetet (kb. 5-6-7 oldal a Wordben). De nem vagyok mindig gépközelben (kollégium), ezért folytatom tovább a füzeteket, még ha kicsit kényelmetlen is utólag, én szeretem őket =D
Viszont ha most kezded el, neked mégis a gépet ajánlanám, egyszerűen praktikusabb. A keményfedeles napló felesleges. Előbb-utóbb úgyis betelik, egy sima vonalas füzet tökéletes.
Az előzővel egyet értek, rakd fel azokra az oldalakra, én az AFS-t (Anime Fanfiction Style) javaslom, én is oda írok, sok író és olvasó akad ott, tudsz fejlődni. De persze a többi is épp ugyanolyan jó.
Előző vagyok.
Igen, az Imagine-t kihagytam, ilyen szempontból tényleg jobb, mint az AFS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!