Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hová tegyem a letöltött...

Hová tegyem a letöltött betűtípust, illetve mibe írjam át? Részlet lent!

Figyelt kérdés

Letöltöttem egy betűtípust,blackrose volt a neve. Ki is csomagoltam,a fájl így nézett ki: blackrose.ttf

Ez így jó? Mert ha igen,hová telepítsem,mert próbáltam már az "Új Betűtípus Telepítése" lehetőséggel,de mikor ott bementem abba a mappába,ahová telepítettem,azt írta ki,hogy ott nincs betűtípus! Pedig ott volt! És amikor egyszerűen át akartam húzni,akkor meg azt írta,hogy Error(hiba),meg hogy nem lehet áttenni! Talán át kéne írnom másba? (hozzárendelés) És ha igen,akkor mibe? Nagyon összezavarodtam,segítsetek! Jah és a C:/WINDOWS/Fonts-ot is próbáltam,de nekem nincs olyan hogy "Fonts"! :S Valaki segítsen! Fontos lenne! Előre is köszi! :)

2010. nov. 10. 17:54
 1/10 anonim válasza:
Rendszergazda vagy vagy korlátozva vagy?
2010. nov. 10. 18:24
 2/10 A kérdező kommentje:
Ööööö....nem tom,asszem rendszergazda! Ja igen,az! Rendszergazda! :P
2010. nov. 10. 18:27
 3/10 A kérdező kommentje:
Írjatok,létszi!!!!!
2010. nov. 13. 15:56
 4/10 A kérdező kommentje:
Amúgy megtaláltam a Fonts-ot,de amikor át akartam oda húzni a betűtípust,azt írta ki,hogy nem lehet! Létszi,segítsetek!!
2010. nov. 13. 15:57
 5/10 anonim válasza:
A klasszikus nézetben a vezérlőpulton van egy olyan mappa hogy betűtípusok. Azon belül a bal felső sarokban van egy olyan hogy fájl, rákattintasz, új betűkészlet telepítése, kiválasztod a mappát ahol van a betűtípus, és megjelenik a betűkészleteknél. Kijelölöd a kívánt betűtípusokat és az ok-ra kattintasz, és kész.
2010. nov. 14. 10:24
 6/10 anonim válasza:
Majd írj hogy sikerült-e.
2010. nov. 14. 10:25
 7/10 A kérdező kommentje:
Elolvastad,amit írtam a krédés alá?? Nem,ugye? Mert akkor nem írtad volna ezt le!! Már rég írtam,hogy nem sikerült!!!
2010. nov. 14. 14:46
 8/10 A kérdező kommentje:
Valahogy azts ejtem,át kell írnom valamibe!! (mert most uyge blackrose.ttf) Szóval ha így van,akkor mibe írjam át?? :S
2010. nov. 14. 14:47
 9/10 A kérdező kommentje:
Mármint már amikor a kérdést írtam,akkor már leírtam hogy az amit te írtál NEM sikerült!! :S Ha valaki tud valamit,azonnal írjon!! Nagyon kéne! :S
2010. nov. 14. 14:49
 10/10 A kérdező kommentje:
Már nem kell! rájöttem! :D De azért köszi! És bocsi az ingerült válaszért,csak nagyon rosszul voltam,amikor azt írtam,és ideges! :( Bocsi!
2010. dec. 6. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!