Családosok ti szoktatok gépen olvasni?
Figyelt kérdés
Mármint hogy nem vesztek meg egy könyvet hanem letöltitek, és ha van időtök akkor megnézitek. És mi kell ahhoz hogy tudjak olvasni gépen könyvet?? Mit kell letölteni?? Vagy ti ilyet nem szoktatok?2011. ápr. 8. 22:54
21/22 anonim válasza:
tegnap 23.20 vagyok,én értettem hogy könyvet szeretnél letölteni,ezért irtam hogy töltsd le torrent-et,de nem reagáltál.Ez egy olyan program amit letöltesz,és ha utána beírod a keresöjébe,megkeresi neked a filmet,könyvet amit akarsz. elküldhetem a link-et,de azért nem célszerü,mert az nem Magyarországon vagyok,és az én gépem nem magyar,nem ugy jelenik meg. ìrd be google-ba: torrent download,és töltsd le válaszd a magyar nyelvet,és utána tudod is használni.:-)
22/22 A kérdező kommentje:
oké köszönöm
2011. ápr. 10. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!