Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Családosok ti szoktatok gépen...

Családosok ti szoktatok gépen olvasni?

Figyelt kérdés
Mármint hogy nem vesztek meg egy könyvet hanem letöltitek, és ha van időtök akkor megnézitek. És mi kell ahhoz hogy tudjak olvasni gépen könyvet?? Mit kell letölteni?? Vagy ti ilyet nem szoktatok?
2011. ápr. 8. 22:54
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
88%
igen, googlebe beírom a könyvet amit keresek és pdf-be letöltöm :)
2011. ápr. 8. 22:56
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Adobe Reader van a gépemen, és én szoktam. :)
2011. ápr. 8. 22:57
 3/22 A kérdező kommentje:
és ti hogyan töltitek le hozzá a programot?? Melyik oldalról? Vagy CD-n kell venni?
2011. ápr. 8. 22:58
 4/22 A kérdező kommentje:
Amúgy nagyon szépen köszönöm a válaszokat :)
2011. ápr. 8. 22:59
 5/22 anonim ***** válasza:

Nem szoktam gépen könyvet olvasni.Az nem olyan.Én szeretem a könyvet megfogni,lapozgatni,szaglászni.

A letöltéshez nem értek,a férjem szokott letölteni néha filmet,vagy zenét,ami érdekli,meghallgatja,megnézi,de nem tudom hogy csinálja,sosem néztem.

2011. ápr. 8. 22:59
 6/22 anonim válasza:
100%
írd be a googliba, hogy adobe reader letöltés ;)
2011. ápr. 8. 23:00
 7/22 anonim ***** válasza:

Nem szoktam, utálom. De a munkám miatt többoldalas fájlokat kapok e-mailben, amiket sajnálok egyszeri átfutás kedvéért kinyomtatni, azokat elolvasom.

De a regényeket, egyéb könyveket igyekszem megvenni, vagy könyvtárból kihozni.

2011. ápr. 8. 23:01
 8/22 anonim válasza:

www.canadahun.com

Itt a fórumon belül kell regisztrálni, és komolyan szinte minden fent van, ami csak érdekel. Word-ben vagy pdf-ben vannak fent, csak katt a letöltésre, nagyon jó oldal. Sok a tanulást segítő jegyzet,nyelvkönyvek és minden egyéb más is.

2011. ápr. 8. 23:07
 9/22 anonim ***** válasza:
Adobe reader helyett töltsd le inkább a Foxit Reader nevü programot, ugyanolyan a kinézete, ugyanazt tudja, de kisebb, gyorsabb, nem lassítja a gépet annyira mint az adobe
2011. ápr. 8. 23:15
 10/22 anonim válasza:
a Torrent-et letöltöd magyarul és van egy keresöje ott mindent megtalálsz ha beírod. látom ne4m nagyon értesz hozzá,talán kérj valakitöl segítséget amig megtanulod.Ìrd be google-ba: TORRENT DOWNLOAD
2011. ápr. 8. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!