Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Családosok ti szoktatok gépen...

Családosok ti szoktatok gépen olvasni?

Figyelt kérdés
Mármint hogy nem vesztek meg egy könyvet hanem letöltitek, és ha van időtök akkor megnézitek. És mi kell ahhoz hogy tudjak olvasni gépen könyvet?? Mit kell letölteni?? Vagy ti ilyet nem szoktatok?
2011. ápr. 8. 22:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Adobe rader vagy foxit reader kell hozzá.
2011. ápr. 8. 23:24
 12/22 A kérdező kommentje:
foxit reader töltöttem le azt hiszem és a dokumentaim között van. És mivel kell társítani? Mert azt írta ki hogy "társítás" Miért? Hogy van ez?
2011. ápr. 8. 23:27
 13/22 anonim ***** válasza:
Milyen kiterjesztésű a fájlod, amit meg akarsz nyitni?
2011. ápr. 8. 23:44
 14/22 A kérdező kommentje:
Még könyvet nem töltöttem le hozzá. Mert nem tudom hogyan kell. Nem igen értek ilyen téren a gépekhez. És nem tudom hogy mivel kell társítani
2011. ápr. 9. 00:13
 15/22 anonim ***** válasza:

Hm, akkor nem egészen értem. Azt hittem a könyvet szeretnéd megnyitni, és akkor írja ki, hogy társítás.

A leggyakoribb programok, amik e-könyvhöz kellenek, az az Arcobat Reader, amit innen tudsz letölteni: [link]

és a Word.

2011. ápr. 9. 00:19
 16/22 anonim ***** válasza:
Kérj meg valakit aki ért hozzá,mielőtt a gépedet elcseszed.
2011. ápr. 9. 00:34
 17/22 anonim ***** válasza:
Sosem olvasok gépen könyvet.Nekem kell hogy a kezemben legyen,hogy lapozgassam,hogy érezzem a papír illatát.Fotelban ülve,akár teát kortyolgatva olvasgatom a könyvet..Vagy amikor a hab fürdős kádban pihengetek,és így olvasok,vagy este az ágyban..A monitoron sokáig nem is lennék képes olvasni,mert egy idő után fájna a szemem..
2011. ápr. 9. 00:56
 18/22 anonim ***** válasza:

Mit szeretnél olvasni? Vannak online könyvtárak is, pl. a legnagyobb a mek.oszk.hu. Itt rákeresel a könyvre, ha megvan, akkor nem is kell letölteni, csak rákattintasz a "megtekinthető verziók" alatt valamelyik linkre, ami szimpatikus (legjobb a html, esetleg a pdf) és már olvashatod is.

Viszont itt csak szerzői jog alatt nem álló könyvek vannak fenn, tehát általában régebbiek, a klasszikusokat nagy biztonsággal megtalálod. De kortárs bestsellert ne keress itt :)

Egyébként én - könyvtáros létemre :D - sokat olvasok gépen, mert jónak tartom ezt a lehetőséget. Viszonylag ritkán van igényem arra olvasás közben, hogy a lapokat nézegessem, így teljesen megfelel ez a megoldás is :)

2011. ápr. 9. 00:59
 19/22 A kérdező kommentje:
igazából már más nem kéne csak egy könyv letöltő , link
2011. ápr. 9. 11:18
 20/22 anonim ***** válasza:

én is jobbna szeretem a könyvet megfogni, és úgy olvasni,

be is iratkoztam a legközelebbi Szabó Ervin könyvtárba (gyesen lévőknek itt 1750 Ft) , amit meg el szeretnék olvasni és nem tudom kivenni, letöltöm, ha megtalálom.

2011. ápr. 9. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!