Családosok ti szoktatok gépen olvasni?
Hm, akkor nem egészen értem. Azt hittem a könyvet szeretnéd megnyitni, és akkor írja ki, hogy társítás.
A leggyakoribb programok, amik e-könyvhöz kellenek, az az Arcobat Reader, amit innen tudsz letölteni: [link]
és a Word.
Mit szeretnél olvasni? Vannak online könyvtárak is, pl. a legnagyobb a mek.oszk.hu. Itt rákeresel a könyvre, ha megvan, akkor nem is kell letölteni, csak rákattintasz a "megtekinthető verziók" alatt valamelyik linkre, ami szimpatikus (legjobb a html, esetleg a pdf) és már olvashatod is.
Viszont itt csak szerzői jog alatt nem álló könyvek vannak fenn, tehát általában régebbiek, a klasszikusokat nagy biztonsággal megtalálod. De kortárs bestsellert ne keress itt :)
Egyébként én - könyvtáros létemre :D - sokat olvasok gépen, mert jónak tartom ezt a lehetőséget. Viszonylag ritkán van igényem arra olvasás közben, hogy a lapokat nézegessem, így teljesen megfelel ez a megoldás is :)
én is jobbna szeretem a könyvet megfogni, és úgy olvasni,
be is iratkoztam a legközelebbi Szabó Ervin könyvtárba (gyesen lévőknek itt 1750 Ft) , amit meg el szeretnék olvasni és nem tudom kivenni, letöltöm, ha megtalálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!