Stephenie Meyer: Eclipse, Breaking down, Midnight sun könyveket le lehet valahol tölteni magyar fordításban?
Sziasztok! Ha lehetne én is szeretném megkapni az Eclipse fordítását.
Címem:andyone@freemail.hu
Előre is köszi!
Andy
Itt elméletben lelehet tölteni zip.fájlban a könyveket:
twilight:
new moon:
eclipse:
breaking dawn:
midnight sun:
Remélem segít vmit!
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Sziasztok!! tudom h nagyon sokmindenki kérte már de nekem is nagyon kellenne az eclipse magyarul! ha valaki elküldené nagyon megköszönném!! nekem már elvonási tüneteim vannak...kicsit bedepiztem...xD durko11@citromail.hu
előre is köszsönöm:D(L) <3
Sziasztok!Az Eclipset el tudná küldeni nekem is valaki,ha nem olyan gond?Nagyon köszönöm.Már nem bírok várni a könyvre.
Email cím:fancsa0018@citromail.hu
Szia.:D nekem megvan 1-2-3-4-5. rész is egyaránt.
1.twilight-alkonyat
2.new moon-új hold
3. eclipse. nagyfogyatkozás.
4.Breaking down
5. midnight sun.
internetről töltöttük le, de nem én. e-mail cimre esetleg eltudom küldeni ha adsz egy cimet erre: betti.serious@freemail.hu
Valaki nem tudná nekem elküldeni a twilight saga részeit, nagyon nagyon fontos lenne számomra. lola_rosie@yahoo.com az email cimem.
köszi, cupp cupp
Sziasztok! Én is szeretném a fennt említett könyveket, és az Alkonyatot ill. az Újholdat is. Ha valakinek megvan legyen oly szíves elküldeni erre a címre: zsozso222@gmail.com
Nagyon kÖszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!