Stephenie Meyer: Eclipse, Breaking down, Midnight sun
könyveket le lehet valahol tölteni magyar fordításban?
Figyelt kérdés
Az első 2 könyvet már kiolvastam, és nagyon érdekelne a többi is!!! Itt köszönném meg, akik belinkelték, hogy honnan lehet letölteni az első 2 könyvet magyarul!
hello vkinek nincs meg a Breaking Down magy arul v angolul???
Ha igen vki küldje már el lécci
2009. márc. 2. 14:51
12/82 anonim válasza:
Sziasztok!
Nekem is Eclipse problémám van, természetesen nekem is a magyar változat kellene, az angol már meg van, én is kaphatnék a bőség szaruból? :) Cserébe eltudom küldeni az Alkonyatot és az Újholdat magyarul.
email címem:rosered24@gmail.com
2009. márc. 3. 19:00
13/82 anonim válasza:
valaki el tudná küldeni a new moon epilógusát, amugy az egész megvan
2009. márc. 4. 13:39
14/82 anonim válasza:
Szia!!
Nekem is az lenne a kérésem, hogy el tudnád-e küldeni az Eclipse c. könyvet magyarul??? Nagyon hálás lennék, iszonyat nagy Twilight Saga rajongó vagyok :)
A címem: doracsordas@hotmail.com
Előre is köszönöm :)
2009. márc. 4. 20:10
15/82 anonim válasza:
én nem válaszolni szeretnék hanem kérni nagyon nagyon szépen h valaki küldje át nekem az eclipse és a braking down- ot plsssssss *-* erre a címre: juditka95@citromail.hu
2009. márc. 5. 14:55
16/82 anonim válasza:
Hello mindenkinek! Bocsi, hogy én is a szokásos kéréssel fordulok mindenkihez, de ha lehetne el tudná valaki küldeni nekem Eclipse vagy a Midnight Sun fordítását? Nagyon megköszönném, cserébe a New Moont én is el tudom küldeni. Az e-mail címem: Christin14@freemail.hu vagy Christin14@citromail.hu
2009. márc. 5. 15:45
17/82 anonim válasza:
Hello..
öm uj vagyok itt szal bocsi h vmit nem ajó helyre írok..:S
Csak kérni szeretném h ha vkinek megvan bármeik kötet magyarul azt elküldené nekem erre a címre? :mk.horses@hotmail.com
angolul már megvan az összes kötet de még egyik sincs meg magyarul.
Előre is köszi:D
2009. márc. 5. 23:39
18/82 anonim válasza:
Midnight sun meg van angolul ha valaki letudja fordítani szívesen átküldöm
2009. márc. 6. 16:09
19/82 anonim válasza:
Sziasztok!
Akinek megvan az Eclipse magyar fordítása az elküldhetné.
Nagyon örülnék neki. Imádom ezeket a könyveket és már nagyon érdekelne a 3. rész. Légyszíves valaki küldje el az e-mail címemre : cs_kriszti@freemail.hu
Előre is köszönöm!!
2009. márc. 7. 18:12
20/82 anonim válasza:
Ha valaki tudja akkor elküldené nekem a Breaking Down, és a Midnight Sun fordítását akármennyi fejezet is van meg? köszi email: gatterh@gmail.com
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!