Stephenie Meyer: Eclipse, Breaking down, Midnight sun könyveket le lehet valahol tölteni magyar fordításban?
Sziasztok!
Nagyon új tag vagyok...és hogy megmondjam őszintén egy picit összezavartatok h most melyik rész hanyadik is....
1.Twilight
2.New moon
3.Eclipse
4.Breaking down
És akkor hanyadik most a Midnight sun?
Jah és az szeretném kérni h akinek megvannak angolul a könyvek vagy akármelyik az küldje már el nekem (panni.5b@freemail.hu)
Előre is köszönöm!
Ui.:Bocs ha a sorrenddel kapcsolatban hülyeséget kérdeztem :$:$:$
utolsó előttinek: a Midnight Sun nem a sorozat része hanem a Twiliht csak nem Bella hanem Edward szemszögéből.
Letölteni nem illegális, mert nem adták ki könyvben.
Sziasztok!
A minap olvastam el a újholdat és nagyon kíváncsi lennék már a többire. Ha valakinek meg van a Eclipse illetve a
Breaking down bármennyi fejezete magyarul nagyon megköszönném ha elküldené.
email cím: nefle@citromail.hu
sziasztok!Én az első hármat olvastam.Nem tudná valaki a Breking Dawnt elküldeni magyarul.Ha csak pici rész is le van fordítva azt is megköszönném.E-mail:encsi20@citromail.hu
Köszönöm!!!!
Sziasztok!
Én még csak az elsőt olvastam,de nagyon kíváncsi lennék a másodikra és a harmadikra is magyarul! Légyszi küldje el nekem aki tudja! Nagyon nagyon hálás lennék érte! Az e-mail címem: berlinerin23@citromail.hu
Sziasztok!
Én is szeretnélek megkérni Benneteket, hogy küldjétek el nekem is az összeset, ha lehetne, akkor magyarul. (a Midnight Sun-t is légyszi). Ha nincs meg magyarul, jó lesz angolul is:)
balazsmreka@gmail.com
Köszi szépen!
Sziasztok,
akinek kell bármelyiki,írjon,küldöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!