Stephenie Meyer: Eclipse, Breaking down, Midnight sun könyveket le lehet valahol tölteni magyar fordításban?
Sziasztok!:) Én is egy újabb Twilight fan vagyok..már alig várom ,h a filmet is meg tudjam venni DVD-ként..Tudna vki segíteni nekem?Sajnos én is egy újabb kéréssel fordulok hozzátok..El tudná vki küldeni nekem esetleg a 2.-3.vagy 4.részt? (akár mindegyiket ,ha nem vagyok nagyon tolakodó?) Mindegyiknek nagyon tudnék örülni :) Előre is nagyon köszönöm..:D
(email: ancsa1717@freemail.hu)
Ismét én vagyok :$:$ TÉnyleg bocsi,h foglalom a helyet..csak azt felejtettem el hozzá fűzni,h ha lehet akkor magyarul küldjétek át légyszi a könyvek fordítását...(New Moon,Eclipse,Breaking Dawn) Előre is köszi:)
(ancsa1717@freemail.hu)
Hello!
nekem is elküldhetnétek a Breaking Dawn, és a Midnight Sun fordítását.
Előre is köszönöm.
E-mail: awfgh123@citromail.hu
Kérlek szépen titeket,bárkinek ,akinek megvan bármennyi rész magyarul a TWILIGHTbol az kuldje el neked!Minnel hamarabb!Pusyi nektek....kerlek kuldjetek el
email:bibeve15@zahoo.com
rosszul irtam ay emailcimem:bibeve15@yahoo.com
Kerlek szepen segitsetek!!!
sziasztok!
tudom, hogy már az ezredik vagyok, de el tudná valaki küldeni a könyveket magyarul az Alkonyaton kívül?
nagyon nagyon hálás lennék
köszönöm
e-mail: hannig.vita@hotmail.com
Hello.
Bárkinek szívesen elküldöm New Moon, Eclipse és Breaking Down magyar fordítását aki ír nekem e-mailben.
nevem@citromail.hu
Hello még egyszer.
A Midnight Sun-t kifelejtettem a listából. Mind a 12 fejezet megvan. Írjatok bátran.
pussz Babri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!