Stephenie Meyer: Eclipse, Breaking down, Midnight sun könyveket le lehet valahol tölteni magyar fordításban?
A 12 fejezet teljes magyar forditása hamarosan meglesz, egyelőre csak az 1. fejezet van meg, de hamarosan jön a többi.
üdv. Aylee
én is szeretném a harmadik rész fordítását!megköszönném, ha vki elküldené :)))
köszi
címem: zsofia.kantor@gmail.com
Sziasztok!
Nekem megvan a Midnight Sun mind a 12 fejezete magyarul. Ha kell, délután tudom küldeni. balazsmreka@gmail.com
Ha valakinek megvan Breaking Dawn, és a Midnight Sun magyarul, az legyen oly szíves elküldeni nekem!
Csaerébe a másik három résszel tudok szolgálni, teljes fordítással.
Előre is köszönöm.
emil:
anett.t00@gmail.com
hali
nekem is elküldenétek a breaking dawn fordítását
köszi
vernicasdf@aol.com
Szia!
Imádom az alkonyat sorozatot. Elolvastam az összeset a Breaking Dawn 20. fejezetéig... Lécci valaki át tuudná nekem küldeni a könyvet (még mindig a Breaking Dawn :) ) vagy a 20 utáni fejezeteit? Nagyon nagy segítség lenne. :)
E-mail: kfanni0228@freemail.hu
MSN: ugyanez
Köszi :)
sziasztok,
én is csatlakoznék az előttem felszólalókhoz, azaz én is szeretném megkérdezni, el tudná-e nekem is küldeni valaki az Alkonyat utáni összes részeket magyar fordításban? Sajnos 1 hét múlva nagyon messzire kell utaznom és év végén jövök csak haza, nem tudom sehogy sem addig megszerezni a folytatásokat és nem bírom ki addig a várakozást!:)) Nagyon hálás lennék az életmentésért!-:))) Köszönöm előre is a segítséget: Andi (tirzah@freemail.hu)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!