Szeretsz olvasni? Hány könyvet olvastál el eddig, és mely könyvek voltak a kedvenceid?
Kedves előző, azt hittem nagy könyvmoly vagyok, de az eddigi kb.800 könyvemmel még lemaradok mögötted. (még csak 16 vagyok, van időm behozni, nem lehetsz több 25-nél, ha jól számolom.)
Kedvencek? Talán klisé, de a lentebbieknél sokkal több kedvencem van, ezek csak azok, amik így hhirtelen eszembe jutnak.
A csúcson talán King áll, a Setét Torony zseniális volt, és a többi ötven is (kb) amit tőle olvastam.
Bram Stoker drakulája, az első, és legjobb vámpírkönyv.
Mesékből főképp Tolkien, Peter S. Beagle, Ursula Le Guin, Michael Ende, és Eoin Colfer.
Magyar szerzők közül: Böszörményi Gyula, Rejtő Jenő, Zsoldos Péter, Gárdonyi Géza, és Nemes István.
Még csak 19 vagyok, de így is simán lehagyhatsz, ha belefér az idődbe :)
Meg hát ugye tényleg van pozitív eredménye a dolognak: azt nem tudom, hogy kik vannak a Barátok köztben, de a Legyen ön is Milliomosban eljutnék a 20 millióig :) Szóval, viccen kívül, nagyon szeretek olvasni mióta megtanultam, olyan ez, mint másnak az alkoholizmus. Ja: még senki nem nevezett strébernek és miegyébnek, pedig nem tudom, hogy lennék meg akár csak egy hétig könyv nélkül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!