Szeretsz olvasni? Hány könyvet olvastál el eddig, és mely könyvek voltak a kedvenceid?
Szeretek olvasni, ennek ellenére sokszor inkább mással töltöm az időmet. Amit eddig nagyon szerettem:
- Északnyugati átjáró: földrajzi felfedezések kora, kicsit indiános, de nem úgy, mint a klasszikus indiános könyvek.
- Dan Brown könyvek (főleg Angyalok és Démonok, Da Vinci kód), bár a 3. után már elég kiszámítható
- Két évi vakáció még kisebb koromban
20/f
A kötelezőkkel valamiért nem is az a céljuk, hogy megszerettessék az olvasást. Keveset tudnék felsorolni, ami tetszett is.
Ettől függetlenül szeretek olvasni, bár ez csak az utóbbi pár évben jött elő (mikor már nem kell kötelezőkkel kínlódni). Így nekem talán a 100-at sem éri el az olvasott könyvek száma, de rajta vagyok az ügyön.
Eddigi legnagyobb kedvenceim a Galaxis útikalauz sorozat, Rejtő könyvei és S. King is tetszik (bár tőle most olvasom az elsőt most olvasok először).
Nem tudja valaki, hogy elérhető-e még valahol a sok évvel ezelőtti Nagy Könyv 100-as lista?
Soha nem is számoltam, mennyit olvasok.
Kedvenc: Philip K. Dick: Valis
Gyerekkorom óta nagyon sokat olvasok... ma már azért megvan az évi kb. 150-200, igaz ebben benne van néhány újra elolvasott is.
Szóval átlagban ez így megvan eddig talán 1500 könyv (persze 9 évesen még nem olvastam ennyire sokat). Furcsa, milyen kevésnek tűnik szám szerint :)
Már nem számolom, hogy mennyit olvastam:
Kedvencek: Tolkien, Rowling, Dan Brown
Nem, kb. 2 és fél naponta :))
Egyébként belefér, mert esténként a Valóvilág, Barátok közt és egyéb tv-s műsorok helyett olvasni szoktam, ahogy a buszon egyedül utazva is, vagy ha sorban kell állnom valahol, esetleg várni valamire.
Nincs pasim, így hétvégén az is belefér, hogy fél napig csak olvassak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!