Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szeretsz olvasni? Hány könyvet...

Szeretsz olvasni? Hány könyvet olvastál el eddig, és mely könyvek voltak a kedvenceid?

Figyelt kérdés
2010. nov. 30. 11:08
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Idén eddig 119-et, de tavaly kétszáz fölött volt a szám, csak most sokat kellett tanulni szigorlatra, meg nyelvvizsgára. Ha rajtam múlna, olyan munkám lenne, ahol regényeket kell olvasni, mert imádok belemerülni egy-egy történetbe. Több kedvencem van, mint Gerald Durrell könyvei, a Harry Potterek, L. M. Montgomery könyvei, Mary Hooper könyvei, Margaret Weis könyvei, G. Szabó Judit, Fehér Klára könyvei.
2010. nov. 30. 12:14
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szeretek olvasni. Nem számolom,ami megtetszik azt elolvasom. :)

A Harry Potter könyveket imádom legjobban. Már 6 éve nem tudom egyiket sem letenni. :)

2010. nov. 30. 13:07
 3/25 anonim ***** válasza:
Imádok olvasni, csak sajnos az egyetem és most a PhD mellett nagyon kevés időm jut rá. Olyan 5-600 körüli könyvet olvastam eddig de ezeknek kb a felét többször is (némelyiket több, mint 10x :) Nincs kedvencem, pontosabban mindig más. Most éppen újra Shakespeare-lázban égek, épp az Othello-t olvasom. De Neil Gaiman Amerikai istenek c. regénye a másik, ami hirtelen az eszembe jutott, úgyhogy gondolom az a másik kedvenc :)
2010. nov. 30. 14:58
 4/25 anonim ***** válasza:

251 könyvet olvastam el eddig.

Kedvenceim:

Szabó Magda: Abigél

Charlotte Bronte: Jane Eyre

Lisa See: Hóvirág és a titkos legyező

Kazuo Ishiguro: Ne engedj el

Agatha Christie: Tíz kicsi néger

Torey Hayden: Szellemlány

Jodi Picoult: Tizenkilenc Perc

Daniel Keyes: Az ötödik Sally

Arthur Golden: Egy gésa emlékiratai

Jeannette Walls: Az üvegpalota

Suzanne Collins: Szellemlány

J.K. Rowling: Harry Potter

2010. nov. 30. 18:31
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

párszáz könyvet elolvastam már életemben. átlagosan 30 könyvet olvashatok évente (az utóbbi évek tapasztalata alapján)

Nagy Gaiman fan vagyok, kedvencem tőle a Tükör és Füst novelláskötet. Mellette nagyon szeretem még őket is: Moore, Wilde, Tolkien és Anderson-Hadd mondjam el...

2010. nov. 30. 19:42
 6/25 anonim ***** válasza:
Első vagyok, ezt a Tükör és Füstöt le lehet valahonnan tölteni? (csóró egyetemista, nincs pénze könyvre, de olvasna)
2010. nov. 30. 19:48
 7/25 anonim ***** válasza:
55%

Imádok olvasni, de nem számolom, hogy eddig mennyit olvastam =)

Imádok belemerülni egy-egy jó történetbe :D

2010. dec. 1. 17:14
 8/25 anonim ***** válasza:

19:48

én ezt a linket találtam, hogy mennyire jó forrás azt nem tudom.

Egyébként nemcsak a pénzzel lettek volna gondjaid, én kb. 2 évig vadásztam rá, szinte lehetetlen beszerezni.

Egyébként mért nem mész könyvtárba? Vagy az is húzós?

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. dec. 2. 16:54
 9/25 anonim ***** válasza:
Nincs meg a könyvtárnak, már kerestem ott.
2010. dec. 2. 16:55
 10/25 anonim ***** válasza:

En is imadok olvasni, persze regebben nem szerettem a sok kotelez olvasmany miatt...En nem olvastam 100valamennyi konyvet mint az egyik hozzaszolo (le a kalappal elotte;))de

nem keveset olvastam. Stephen King, Lorinc L Laszlo es a Gyuruk Ura a kedvenceim.

2010. dec. 5. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!