Szeretsz olvasni? Hány könyvet olvastál el eddig, és mely könyvek voltak a kedvenceid?
Nagyon szeretek olvasni. Nem számolom,ami megtetszik azt elolvasom. :)
A Harry Potter könyveket imádom legjobban. Már 6 éve nem tudom egyiket sem letenni. :)
251 könyvet olvastam el eddig.
Kedvenceim:
Szabó Magda: Abigél
Charlotte Bronte: Jane Eyre
Lisa See: Hóvirág és a titkos legyező
Kazuo Ishiguro: Ne engedj el
Agatha Christie: Tíz kicsi néger
Torey Hayden: Szellemlány
Jodi Picoult: Tizenkilenc Perc
Daniel Keyes: Az ötödik Sally
Arthur Golden: Egy gésa emlékiratai
Jeannette Walls: Az üvegpalota
Suzanne Collins: Szellemlány
J.K. Rowling: Harry Potter
párszáz könyvet elolvastam már életemben. átlagosan 30 könyvet olvashatok évente (az utóbbi évek tapasztalata alapján)
Nagy Gaiman fan vagyok, kedvencem tőle a Tükör és Füst novelláskötet. Mellette nagyon szeretem még őket is: Moore, Wilde, Tolkien és Anderson-Hadd mondjam el...
Imádok olvasni, de nem számolom, hogy eddig mennyit olvastam =)
Imádok belemerülni egy-egy jó történetbe :D
19:48
én ezt a linket találtam, hogy mennyire jó forrás azt nem tudom.
Egyébként nemcsak a pénzzel lettek volna gondjaid, én kb. 2 évig vadásztam rá, szinte lehetetlen beszerezni.
Egyébként mért nem mész könyvtárba? Vagy az is húzós?
* Automatikusan eltávolított tartalom.
En is imadok olvasni, persze regebben nem szerettem a sok kotelez olvasmany miatt...En nem olvastam 100valamennyi konyvet mint az egyik hozzaszolo (le a kalappal elotte;))de
nem keveset olvastam. Stephen King, Lorinc L Laszlo es a Gyuruk Ura a kedvenceim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!