Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Akik szeretnek olvasni, ti...

Akik szeretnek olvasni, ti körülbelül mennyit költöttetek ebben az évben könyvekre?

Figyelt kérdés
Mi volt a címe ezek közül a legdrágább könyvnek?

dec. 18. 19:29
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom ponosan, de kb £60-80? Azaz 30-40 e ft környékén? Egy évre leosztva nem sok.

Ennek nagy része kis indie könyvesboltban, vagy az író saját oldalán ebook formátumban, másodkézbõl, nem láncoknál.

Mert szeretem a kis könyvesboltokat is, és az írókat is támogatni. Ha az írásból nem lehet megélni, sokkal kevesebb jó könyv születik, szóval nekem fontos, hogy más kreatívokról ne lopjak.

Amit hajlandó lennék kalózba letölteni, azok bestsellerek, meg egyetemi tankönyvek. De ilyet jelenleg nem nagyon olvasok.

dec. 20. 12:41
 22/29 anonim ***** válasza:
Semennyit, ebook-olvasót használok.
dec. 22. 15:36
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Csak idén 18 ezer forintot költöttem könyvekre. Iszonyú olcsók a könyvek, ha nem a legeslegújabb könyveket veszi meg az ember.

Legdrágább az Utolsó egyszarvú volt 2990 forintért.

dec. 22. 15:50
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Sokat. Néha büdös példányt kapok használtan, de azért nem ez a jellemző. Kincseket lehet találni. Regényekből csak régi kiadást veszek, minek az új, a szöveg a lényeges. Igazából a régi példányok tökéletesen kielégítenek, új könyvre csak ajándékozási célból költök, vagy új kiadványra.
dec. 22. 16:10
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos többet a kelleténél, nagyon megdrágultak (főleg a frissebb, újabb) könyvek. Viszont év közepe óta inkább letöltöm pdfen az internetről, vagy kölcsönkérem, vagy könyvtárban keresek könyveket. Nagyon ajánlom, ha valaki nagyon szeret olvasni, mert nagy spórolás!
dec. 28. 13:32
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, sokat. 300ezret biztos, de valószínűleg többet. 111 könyvet vettem idén. Plusz volt 30-40 amiket letöltöttem ingyen, mert elérhető volt, és már a helyem is nagyon kevés tárolni, így jobban meg kell válogatnom mit veszek, illetve kénytelen leszek visszatérni a könyvtárhoz is. Szóval ezek miatt lassan csökkenni fog a költekezés, na meg baromi drágák lettek a könyvek:(.

Azért annak örülök, hogy az utóbbi években elég jól feltöltöttem a készleteimet, így akár évekig is olvashatok majd vásárlás nélkül ha erre lesz szükség.

dec. 30. 17:48
 27/29 anonim ***** válasza:
Max 20-30 000 lehetett összesen egy évben, amúgy sosem számolom :D
jan. 1. 13:10
 28/29 anonim válasza:
Én sem költöttem sokat, könyvtárba jártam illetve még a szüleim tartanak el, és ezeket a kiádásaimat ők álják
jan. 1. 19:49
 29/29 gungasam ***** válasza:
SEMENNYIT. 21-ben eladtuk a panellakásunkat és vettünk egy családi házat. Ebben volt egy beépítetlen padlásszoba, tulajdonképpen a beépített tetőtérben egy "maradék" helység vagy 12 négyzetméter telis tele könyvekkel. Útleírások, regények, verseskötetek, ismeretterjesztő barkács , kertész , természetgyógyászat, orvoslás, nyelvkönyvek, szlovák, román, angol nyelv és a digitális technika, filozófia stb.
jan. 18. 22:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!