Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Wass Albertnél jobb, magyarabb...

Wass Albertnél jobb, magyarabb író létezik ezen a földön?

Figyelt kérdés

Nem igazi magyar az aki becsmérli Wass Albertet.

Az amiért ő kiállt és elszenvedte az akkori rendszer összes tortúráját,a népéért és a hazájáért,értünk magyarokért tette.

A művei remekek,mindegyik tükrözi az akkori rezsim kegyetlen, embertelen ségeit,egy nemzet elpusztitásáról a saját anya földjén.

De ezt csak az értheti aki ismeri Wass Albert munkàsságát és a történelmet,a ,,mi"történelmünket,amelyekhez hozzátartozik Erdély históriája is.

Tanuljatok tudatlanok,gyűlölködök!!!!!!

tegnap 18:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Középszerű író, költő. Nem egy Petőfi vagy Arany.
tegnap 19:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem is egy.

És ha szerinted ezen múlik, hogy magyar vagyok-e, akkor egyszerűen hülye vagy.

tegnap 19:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Wass Albert sem létezik ezen a földön. Több mint 25 éve meghalt.
tegnap 19:38
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nos, akkor én nem vagyok magyar. Semmiféle közösséget nem tudok vállalni az emberrel SEM.

Írónak nagyon gyenge.

tegnap 22:47
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Számomra teljesen érdektelen mind a személye, mind a munkája. Szerb Antalnak a kisujjában több íróiság volt, mint neki az egész testében.
ma 04:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!