Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Akik szeretnek olvasni, ti...

Akik szeretnek olvasni, ti körülbelül mennyit költöttetek ebben az évben könyvekre?

Figyelt kérdés
Mi volt a címe ezek közül a legdrágább könyvnek?

tegnapelőtt 19:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
73%
Az én taktikám az, hogy elsőnek letöltöm a könyvet valahonnan ebookra. Aztán ha tetszik, akkor megrendelem. Ezzel rengeteget spórolok, éves szinten kb 10-12.000-re kijön az olvasnivalóm. Sajnos ma már kevés a minőségi könyv.
tegnap 07:31
 12/18 anonim ***** válasza:
83%

0 forint. Minden rokontól könyvet vagy könyvutalványt kapok ajándékba minden ünnepre, plusz ami így sincs meg azt letöltöm online 🏴‍☠️🫣

Jövőre várható nagyobb költés, új ebook olvasót tervezek vásárolni.

tegnap 11:25
 13/18 anonim ***** válasza:
42%
Milyen fajtában gondolkodsz, #12? Nekem is kellene egy újat venni, mert kezd tönkremenni 4 év után. Nesze neked 80.000 forintos pocketbook. 🤣
tegnap 12:00
 14/18 anonim ***** válasza:
83%

Jelenlegi Kindle 4 (2011) modellem kiválóan szolgál azóta is, szóval elégedett vagyok a márkával, most a legújabb vagy azelőtti paperwhite modellel szemezek.

Amúgy azt nem írtam de ilyet én is szoktam csinálni mint a #11, demonak használom az ebookot, ha nagyon tetszett akkor megveszem papírformában. :D

tegnap 12:06
 15/18 anonim válasza:
Szakkönyvet megveszek, regényt pedig a könyvtárból kölcsönzöm.
tegnap 15:01
 16/18 MDaniel98 ***** válasza:
79%
Kb. 25 ezer forintot 6 könyvre, illetve 12 ezerért megvettem a Dűne első három kötetét 12 ezer forintért.
tegnap 15:19
 17/18 anonim ***** válasza:
85%
Idén kB 120-140k ment el könyvre.
tegnap 16:41
 18/18 anonim ***** válasza:
Pontosat nem tudok mondani, de idén kb. 70-80 db könyvet vettem, ebből kb 20 db új, teljes áron vásárolt. A maradék pedig moly-ról és vintedről vásárolt használt könyv, de még ígyis jóval 100 ezer ft felett volt az idei költésem.
ma 00:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!