Az én taktikám az, hogy elsőnek letöltöm a könyvet valahonnan ebookra. Aztán ha tetszik, akkor megrendelem. Ezzel rengeteget spórolok, éves szinten kb 10-12.000-re kijön az olvasnivalóm. Sajnos ma már kevés a minőségi könyv.
dec. 19. 07:31
12/29 anonim válasza:
0 forint. Minden rokontól könyvet vagy könyvutalványt kapok ajándékba minden ünnepre, plusz ami így sincs meg azt letöltöm online 🏴☠️🫣
Jövőre várható nagyobb költés, új ebook olvasót tervezek vásárolni.
dec. 19. 11:25
13/29 anonim válasza:
Milyen fajtában gondolkodsz, #12? Nekem is kellene egy újat venni, mert kezd tönkremenni 4 év után. Nesze neked 80.000 forintos pocketbook. 🤣
dec. 19. 12:00
14/29 anonim válasza:
Jelenlegi Kindle 4 (2011) modellem kiválóan szolgál azóta is, szóval elégedett vagyok a márkával, most a legújabb vagy azelőtti paperwhite modellel szemezek.
Amúgy azt nem írtam de ilyet én is szoktam csinálni mint a #11, demonak használom az ebookot, ha nagyon tetszett akkor megveszem papírformában. :D
dec. 19. 12:06
15/29 anonim válasza:
Szakkönyvet megveszek, regényt pedig a könyvtárból kölcsönzöm.
dec. 19. 15:01
16/29 MDaniel98 válasza:
Kb. 25 ezer forintot 6 könyvre, illetve 12 ezerért megvettem a Dűne első három kötetét 12 ezer forintért.
dec. 19. 15:19
17/29 anonim válasza:
Idén kB 120-140k ment el könyvre.
dec. 19. 16:41
18/29 anonim válasza:
Pontosat nem tudok mondani, de idén kb. 70-80 db könyvet vettem, ebből kb 20 db új, teljes áron vásárolt. A maradék pedig moly-ról és vintedről vásárolt használt könyv, de még ígyis jóval 100 ezer ft felett volt az idei költésem.
dec. 20. 00:04
19/29 anonim válasza:
Olyan 70-80 ezer körül. Nagy részét online vagy "hagyományos" antikváriumból szerzem be, esetleg Vintedről, új könyvekre a törzsvásárlói pontjaimat szoktam beváltani, így azok sem kerülnek horror pénzbe. Évente 90-100 könyvet olvasok el, ezt a fogyasztást csak így tudom finanszírozni. A lélektani határ nálam 5000 forint körül van, ennél drágább könyvet nem szoktam megvenni, inkább kivárom, hogy használtan olcsóbban hozzájussak. Jobban szeretem a papír alapú könyveket, és annyira szerencsés vagyok, hogy helyem is van őket tárolni.
dec. 20. 05:22
20/29 anonim válasza:
4094 lej. Ez mostani árfolyamon 340 408 ft lenne.
Ez 111 könyvet jelent. Átlagárban 36 lejjel (2 992 ft)
Kettőt ingyen szereztem.
A legolcsóbb 5 lej (415 ft) volt. (Az ezeregy éjszaka meséi)
A legdrágább meg akkor 12 995 ft volt. (ezt forintban is vettem) (Transformers: Éljen Megatron!).
Érdekesség, hogy akkor még 78,04 ft volt egy lej, most meg 83,15. Így ha most venném, számomra 10 lejjel (831 forinttal) olcsóbb lenne. Ez egy ekkora összeggnél meg azért már eléggé számít. Főleg, hogy Romániából csak 19 könyv származik. A többiért vagy elmentem fizikailag hozzátok, vagy Bookline-ról volt rendelve, ami szintén tőletek jött.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!