Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Akik szeretnek olvasni, ti...

Akik szeretnek olvasni, ti körülbelül mennyit költöttetek ebben az évben könyvekre?

Figyelt kérdés
Mi volt a címe ezek közül a legdrágább könyvnek?

tegnap 19:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
76%
Max 15.000 forintot. Amúgy meg illegális módon jutok hozzá a könyveim többségéhez, mert nem lehet ennyit kifinanszírozni. 😅
tegnap 19:36
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Semennyit, könyvtárba járok.
tegnap 19:55
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ad egy plusz érzést, hogy birtoklom az adott könyvet, pláne, hogy mostanában rászoktam arra, hogy itt-ott beleírok, amit egy e-könyvvel vagy könyvtári darabbal nem tehetnék meg.

Végignéztem a szobámon, idén huszonkettő könyvet vettem (ebből tizenhetet olvastam már el) és ezekből a legolcsóbb három euró volt (használtan vett példánya Carlo Cassola "La ragazza di Bube" című könyvének), míg a legdrágább egy huszonnyolc eurós könyv volt (Dante "Isteni színjátékának" egy Gustave Doré által illusztrált kiadása).

tegnap 20:14
 4/17 anonim ***** válasza:
68%
Semennyit. Letöltöm neten
tegnap 20:43
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Páromnak vettem idén 3 db könyvet. Mindegyik ugyanolyan árkategóriájú volt.

Magamnak semennyit nem vettem, mert könyvtáros vagyok. 😊😅

tegnap 20:49
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Bookline-ról rendeltem háromszor, egy-egy alkalommal nagyjából 10E forintért, volt hozzá kedvezményes kuponom is. A legdrágább talán egy Readers Digest könyv volt.
tegnap 20:49
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Keveset, csak a kedvenc könyveimet szoktam megvenni, inkább könyvtárba járok.
tegnap 20:59
 8/17 anonim ***** válasza:
Az érzés, mikor feldolgozáskor te olvasod először a könyvet. xD
tegnap 22:12
 9/17 anonim válasza:
100%

Én venni csak akkor szoktam, ha van utalványom. De szülinapra, karácsonyra általában könyveket kapok, így van gyűjteményem, egyébként könyvtárba járok. Mert igen, én is imádom az új könyveket, azt, hogy ott vannak a polcomon, de már a könyvek is borzasztó drágák, így nem arra költöm el a pénzem. Majd később talán. :)

20/L

tegnap 22:28
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Semennyit, mert idén, ahogy kértem, minden alkalomkor, amikor ajándékot adtak, könyvutalványokat kaptam.
tegnap 22:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!