Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ciki ha még 18 évesen is...

Ciki ha még 18 évesen is olvasok Marvel képregényeket és szeretem őket?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre hogy mostanság Magyarországon a fiatalok körében mintha ciki lenne az aki olvas valamit, lenézik vagy nem is tudom, és általában a fiatalok azzal dicsekednek hogy ők még egy könyvet se olvastak ki egész életükben eddig. Vagy csak én látom így?

És egyébként ciki ha én még most 18 évesen is szeretek sok képregényt olvasni majdnem napi szinten?

tegnap 18:15
 1/4 TiniTitán0213 ***** válasza:
100%
Nem
tegnap 18:15
 2/4 anonim ***** válasza:
83%

Az a ciki hogy ilyen idősen azzal foglalkozol hogy mi a ciki.

Amúgy meg olvasni kifejezetten menő lett, pláne mióta divatba jöttek az ifjúsági fantasyk. Max a közvetlen környezeted olyan, amilyen.

Az meg hogy pont marvel képregényeket olvasol, ebben a korban kifejezetten érthető.

tegnap 18:22
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem olvastak még annyian, mint most.

És #booktok.

tegnap 19:06
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

"Azt vettem észre hogy mostanság Magyarországon a fiatalok körében mintha ciki lenne az aki olvas valamit, lenézik vagy nem is tudom, és általában a fiatalok azzal dicsekednek hogy ők még egy könyvet se olvastak ki egész életükben eddig."

Dehogy vetted észre, csak megszeretted a képregényeket, és ebből ki szeretnéd hozni, hogy jobb vagy másoknál.

Nincs ezzel gond, de nem is annyira különleges (nem véletlenül lehet sokfelé kapni ilyet), de magát az olvasást sem kell az egekbe magasztalni.

tegnap 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!