Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Elolvásnaták egy ilyen regényt...

Elolvásnaták egy ilyen regényt, mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

most kezdtem el írni egy wattlad regényt. A leírásban létható, hogy miről szól. Eddig csak 1 fejezet van teljesen kesz, a bevezeteő, ami elve rövidebb. De ez a két dolog alapjan, mi az eddigi vélemény, továbbolvasnátok?

koszonom ha elolvasod es velemenyezel.

nov. 30. 09:01
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

#6-os vagyok

Olvastam már ChatGpt-vel írt fülszöveget, és ez sikít róla, hogy azzal van írva. Példa: Xy története arról szól... Xy című regény arról szól... Xy egy olyan történet... és társai. A borítót még el is engedem, hogy azzal generáltad, de az is már gyanakvásra adott okot, de ahogy látom, már törölted a régebbi sztorijaidat, viszont nekem ne mondja senki se, hogy azokból a szövegekből kb. 2-3 hét alatt ilyen szintre fejlődtél... Mármint összehasonlítottam a többi írást és annak az íróstílusát nehéz elengedni pár hét alatt... Mert november elején volt a régebbiknél a feltöltés, szóval gondolom, írod és töltöd fel a fejezeteket.

Oké, leírod, hogy nem AI, de egy picit nehéz hinni neked a legutóbbi kérdésednél, ahol váltig állítottad, hogy nem önpromo, de nagyon az volt. Ugye, emlékszel még rá? :D

Szóval nyugodtan le lehet szavazni, nem bántádból írtam az elsőt se, de szöveget generálni én is és mindenki is tud.

dec. 1. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!